Adsense-top

ГЕРБ днес ни показаха, че без бесилки няма да се мине...

 

Ще започна с Томас Джеферсън:
„От време на време се налага Дървото на Свободата да бъде поливано с кръвта на патриоти и на тирани.“
Днес управляващите в България по нагъл е безпардонен начин, показаха какво означава тази велика мисъл. Да, ще загинат и патриоти. Неизбежно е. Историята иска своя данък. Но Свобода без това не е възможна. Трябва да се пролее кръвта на тиранина, а това ще изисква и кръв на патриота.
Днес циничната и нагла власт на ГЕРБ просто ни показа, защо без бесилки няма да се мине. Защото виждате какво става иначе. Става това, което ни отвращава, а те го потвърждават и казват, че ще продължава.
Делян Добрев не каза нито една дума в своя защита по същество. Не отрече шуро-баджанашките връзки, не каза нищо повече от това, че го атакуват политически. Той по същество призна всичко.
И след това наглата му партия ни каза, че това е правилно, и все така ще бъде. Не прие дори собствената му оставка, която той подаде и няколко дни тръби по медиите. Не я прие. Делян Добрев е добър. Моделът на Хасково е добър. Чичо, леля, учинайка, братовчедка, зет, кум...
Кой българин не се погнусява от това?
Но то остава! Остава, след позорно гласуване и след нахално лобиране на какви ли не бизнесмени и олигарси, които защитиха корумпирания политик като "голям професионалист". Защитиха го тия, чиито джобове пълни. За наша сметка! Защото кой плаща сметките на всеки тиранин? Народът. Кой друг! Явно в това Добрев е перфектен професионалист. А ГЕРБ е перфектната машина за одиране на народа, в услуга на олигарсите!
Без бесилки няма да се мине! Без бесилки винаги това ще става. Злото ще побеждава, измисляно и закриляно от друго зло, с което заедно се хранят едни други!
Тъжно е казаното от Джеферсън. Но това е човешката същност. Без да се пролее кръвта на тираните, не става...
Слава и почит на патриотите, които ще го направят!

Добри Божилов
04.10.2017

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...