Adsense-top

Шок в САЩ: Ким можел да избие 90% от американците, имал и 2 спътника с ядрени мега-бомби за ЕМИ...

 
 Ким Чен Ун може да избие 90% от американците, при определени стечения на обстоятелствата. Това твърдят неназовани източници от американските служби.
Оказва се, че бодряшкото настроение, че САЩ могат с лекота да разгромят Северна Корея, се различава дълбоко с истината.
"Например, основното ни успокоение е, че Ким все още няма достатъчно малка като размер атомна бомба, която да може да монтира на ракета", обясни специалист от службите и добави, че между производството на първата бомба и ракетно монтираната, на САЩ е отнело много време. През него, единственият възможен транспорт е бил със самолет. Но Севернокорейски бомбардировач да стигне САЩ е невъзможно.
Това обаче е дълбока самозаблуда. Днес технологиите са по-развити и "компактизацията на бомба" е далеч по-лесна. Вероятността Ким да може да монтира ядрен заряд на ракета е близо 100%.
Дори без ракета обаче, САЩ са супер уязвими. Ким може да натовари бомбата на произволен товарен кораб, което прави всяко едно пристанище в САЩ уязвимо. Доколкото основната икономика е именно по крайбрежията, то няколко заряда могат да избият десетки милиони американци.
"Уязвими сме също откъм Мексико. Ако корейците се съюзят с наркотрафикантите, могат да прекарат през неохраняваната граница цели ТИР-ове, с какво си искат", обясни друг агент.
Най-опасна обаче се оказва друга възможна атака. Северна Корея има 2 "доста странни спътника", които периодично минават над САЩ. Никой не знае какво има на тях. Но те минават точно през точки, където би било оптимално да се взриви свръх мощен атомен заряд, с цел предизвикване на "електро-магнитен импулс"(ЕМИ). С такъв взрив незабавно жертвите биха били малко, би била извадена от строя цялата електропреносна система на САЩ. След това от настъпилия хаос, безредици, неработещо здравеопазване и разпад на държавата, най-вероятно сами ще се изтребим на 90%, предупреждават експертите.
Заплахата не е само за Япония и Южна Корея, самите САЩ са на мушката, твърди забраненият за разпространение доклад.

Г.Н.
Използвани са източници на чужди медии

1 коментар:

  1. АКО САЩ СПРЪТ ДА ДРАЗНЯТ КОРЕЯ ВЪПРОСЪТ ЩЕСПРЕДАСЕВЪРТИ ИЗ ПРОСТРАНСТВОТО ЗА НАПАДЕНИЕ ТОЛКОВАЛИСАЩ ИСКАТ ДА ИМА ВОЙНА НО ТЕНЕСА НАЯСНО КВОЩЕ ПОСЛЕДВАСЛЕД КАТО НИКОЙ НЕ ОБЯВЯВА ВОЙНА А ГОВОРИЗА ВОЙНА СПРЕТЕСЕ ДОКАТО НЕ Е СТАНАЛО КЪСО СЪИДИНЕНИЕ И ЗАПАЛЯТ СВЕТА ИГРИЧКИТЕ СА ДО НЯКАДЕ НЕСЕ ПРАВЕТЕ НА ВЕЛИКИ ВЕЛМОЖИ ТОВАЕ СЕЕНЕ НА ЗЛОБАИ СМЪРТ НАЛИСТЕ ВЕЛИКИ ВИЕОТ ФАЩ СПРЕТЕСЕ ВЕЧЕ

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...