Adsense-top

Народът полудя: Интервюто с Александър Дугин събра 80% гледаемост...

Абсолютен телевизионен рекорд е постигнала Нова Телевизия с предаването "Ничия Земя", в което бе пуснато интервюто с Александър Дугин. Според наши хора в пийпълметричната агенция "ТВ Планс", в този час, телевизията е привлякла около 80% от цялата телевизионна аудитория. От ефирни, кабелни, интернет телевизии - от всичко.
Конкурентът bTV е изпаднал в един от редките моменти, в които има под 10% аудитория - 9,6%. БНТ са имали едва 6%. Останалото са останалите кабеларки.
Александър Дугин е един от основните съветници на Путин по геополитически въпроси. Той е сред авторите на проекта "Евразия".
В интервюто каза покъртителни неща, най-запомнящото се от които бе отговорът на въпроса "Кое е най-опасното нещо за България?" Той каза, че това е човекът, който е обявил, че Русия е враг №1 на България. Това очевидно е психо-патология, този човек е луд, и затова той е най-голямата истинска заплаха за България.
Припомняме, че наскоро Бойко Борисов и правителството му прокараха нова доктрина на национална сигурност, в която Русия бе посочена като най-голяма заплаха.
Дугин говори също за глобалните елити, които се борят с видимите елити и се опитват да ги контролират. Тайната диктатурата на неолибералите е по-опасна от всяка видима диктатура, в която диктаторът все пак може да падне.
Третата световна война няма да започне от Северна Корея. Но противоречията в многополюсния свят ескалират, което я прави все по-неизбежна, твърди Дугин.
С интервюто определено Нова ТВ се опитва да отговори на интереса на преобладаващата част от българското общество, която е русофилска. Съответно - с вниманието си хората и се отплатиха щедро...

Г.Н.

5 коментара:

 1. БОЙКОЕ ЗАПЛАХА ЗА РУСИЯ НЕ РУСИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ ЕТОВАСЕ КАЗВА ПИШМАН ПОЛИТИК ЩОНЕЕ УЧИЛ ИСТОРИЯ ТОПЪК КАКВО ЛИЕ УЧИЛ НИЩОИКВОЛИЗНАЕ СЛУША ЗАПАДНИТЕ МУ УЧИТЕЛИ

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. неграмотните сте още по голяма заплаха , особено когато служите на чужда държава

   Изтриване
  2. Разбирам че визираш себе си,откъде ви избират от Козяк такива профани с конкурс явно :D

   Изтриване
 2. Този коментар бе премахнат от автора.

  ОтговорИзтриване
 3. Този коментар бе премахнат от автора.

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...