Adsense-top

Другар-гейт: 7 милиона за Айлин от Лиле, плюс висок пост в спорта...

 
Фейсбук групата "Национален протест срещу безобразията в България", която припомняме, изнесе документите, които свалиха здравния министър, подхвана сериозно следващи корумпирани чиновници. Засега не са изнесли пълна информация, но това е първата порция.
Отнася се до висша чиновничка в министерството на спорта, която е получила преди това доста пари от МРРБ по държавни инфраструктурни проекти. Ето съобщението на "Национален протест", без редакции:
"Днес, ви представяме поредната схема с име Герб.
На снимката е Айлин Дахилова - Василева.
Началник на кабинета на министъра на спорта Красен Кралев и възпитаничка на Варненския Свободен Университет с който е пряко свързана и министърката на Европредседателството Лиляна Павлова.
И забележете Айлин Василева случайно преди да стане началник кабинет на министъра на спорта е шеф на фирма "Гама Мениджмънт " АД - която случайно или не е усвоила около 7 милиона лева от обществени поръчки най - вече да оказва помощ на разни общини в България по инфраструктурни проекти!!!
Лошо няма нали?!
Но това не е роднинската връзка на Лиляна Павлова за нея по - късно тази седмица!
Две от култовите обществени поръчки за Айлин Василева от министерствата на Околната Среда и Водите и Регионалното Министерство - гордостта на Бойко Борисов и Шайката му!!!
Близо 4.5 милиона лева за приятели ООД!"

Източник: Национален протест срещу безобразията в България

4 коментара:

 1. силно българско име - Айлин Дахилова. Ама иначе е Убавицааааааа

  ОтговорИзтриване
 2. Само с думи се доказа, че няма ефект, трябва по радикални методи.

  ОтговорИзтриване
 3. И тя ще умре от скоропостижна брохопневмония

  ОтговорИзтриване
 4. Как беше на чист български? - АШ КОЛСУН !

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...