Adsense-top

Бръснар-гейт: 7 бона месечно за прическата на Бойко Борисов...

Личният бръснар на Бойко Борисов в Министерския съвет взима 7 хиляди лева заплата и бонуси месечно. Това ни довериха ядосани служители в правителствената администрация.
Става дума за човек, заемащ политически звучащата длъжност "заместник-началник на канцеларията и главен държавен секретар". Абсолютно синекурен пост, с неясни функции, от типа на тези, на които назначават кумове и баджанаци, просто за да доят заплата.
В дадения случай, Бойко е сложил на позицията своя... личен бръснар.
Името му е Петко Кирчев. Грижи се за прическата на Бойко още откакто онзи е бил пожарникар в Банкя. С издигането на единия, издига се и бръснарят, който в момента е "държавен секретар" и дори има достъп до класифицирана информация. Не че го ползва, но бай Петко - бръснаря от Банкя, да се издигне до държавните тайни, вкл. тези на НАТО, това малко иронично изглежда...
Най-абсурдното от всичко обаче е какво върши бай Петко, за заплата на ключов държавен чиновник. Нищо. Просто Бойко Борисов почти няма коса, а колкото има, е съвсем късо подстригана, което всеки прави сутрин в къщи с обикновена машинка. Няма прически, тип "Тръмп" или "Ейбрахам Линкълн". Чисто голо теме, дето Божидар Димитров полива със светена вода, а 3 папи са благославяли.
И за това - 7 бона месечно от държавната хазна...

Г.Н.

3 коментара:

  1. Стига шуробаджанащина Бойко вън от власта

    ОтговорИзтриване
  2. Още ли не сте го махнали този ,мрасен Еврейн

    ОтговорИзтриване
  3. Няма ли фризьорка,ами мъж,обикновено мъжете отиват при жени...

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...