Adsense-top

Съдят бензинджията с пожарогасителя, заплашват го до 5 години затвор...

Прокуратурата ще образува дело на бензинджията Христо Димитров, който изгаси цигарата на нагъл шофьор, който я държеше запалена на бензиностанция. Това научихме от наши източници в съдебната власт.
Обвинението е по сигнал на небезизвестна правозащитна организация и е за "самоуправство", извършено с особена дързост и по хулигански подбуди. Т.е. престъпление с утежняващи фактори.
Според сигнала, Димитров не е трябвало така "остро" да реагира. Следвало е да помоли "жертвата" да загаси цигарата. Ако не го направи, е следвало да повика полицията, която единствена има право да арестува и да извършва насилие над личността.
Цигарата не е предизвикала пожар, а е само "рисков фактор". Не може заради всеки рисков фактор да се извършва подобно "посегателство над личността". Пожарогасителят е опасен уред, може да предизвика наранявания, а ако човекът е алергичен - и смърт, твърдят либералните активисти.
Ако бензинджията бъде признат за виновен, го застрашават до 5 години закон, съгласно чл. 323 от НК.

Г.Н.

9 коментара:

 1. ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ? АМИ НАЛИ АКО БЕШЕ СТАНАЛ ПОЖАР, НЯМАШЕ ДА ИМА ЖИВИ? БРАВО НА ЧОВЕКА! тОЙ ГО Е ПРЕДУПРЕДИЛ 2 ПЪТИ---Е, НА ТРЕТИЯ ТАКА СЕ ДЕЙСТВА!!!

  ОтговорИзтриване
 2. Шофьори газят-убиват хора по спирките и лежат по 3 години.... Където възпитанието липсва и определено закона не е наред, решинията разбирасе че ще бъдат крайни. За жалост със закона нищо не можем да направим...

  ОтговорИзтриване
 3. Prav e choveka na benzinostanciq nese Pushiii.Nikoi ne spazva pravilata i zakonite zatova se na toq hal. bravo daño ima oshte takiva hora kato NEGO

  ОтговорИзтриване
 4. Това само в България може да стане ако беше станало нещо по лошо пак щяха да го съдят че не е направил нищо евала на прокуратурата и на (оправниците)

  ОтговорИзтриване
 5. Реакцията на бензинджията е малко остра, но ако не беше той, сега "пича" с цигарата можеше да е 2 метра под земята, както и всички на бензиностанцията. Как ще съдят човека за престъпление!?!, та той извърши героичен подвиг, спасявайки от твърде вероятно овъгляване, тези хора!

  ОтговорИзтриване
 6. Ако оглупея толкова много, че да запаля цигара на бензиностанцията, моля ви се напръскайте ме с пожарогасителя да ми дойде акъла

  ОтговорИзтриване
 7. Който е Бг ще е хубаво да иде за свидетел ли и аз не зная, но ще е хубаво да се подкрепи Димитров и не него, а оня хулиган да бъде освидетелстван!

  ОтговорИзтриване
 8. Ако някой трябва да го съдят , то е перничанина. Самозабравил се , невъзпитан келеш!Като незнае правилата да не кара кола!
  Браво на бензинджията!Да е жив и здрав! Всички ще го подкрепим!

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...