Adsense-top

Бой с праз и картофи над депутати, организират на 24-ти във Велико Търново...

От два дни в мрежата се завихри голям спор Истинско или Не е едно събитие  за 24.10. 2017г. до "Конниците" във Велико Търново с името "Бой с праз лук".
Еуфорията около това събитие в мрежата става още по - голяма след като страницата Национален Протест срещу Безобразията в България решиха да го подкрепят и обявиха  публично, че ще изпратят покани до всички депутати и парламентарно представени партии да се включат в него, но без имунитет. Предстои да видим дали събитието ще се състои, дали политиците ще го уважат но рефрена вече е
Праза - Копия, Компирите - бомби!
Всички на Оръжие!
Както и друг път се е случвало във Фейсбук, едно на вид немислимо събитие създадено с ирония от някой става все по - популярно и като нищо ще се състои, макар на първо четене да изглежда като безумие.
Но всички помним още едно събитие за един рожден ден в София на който се събраха хиляди заради събитие,  създадено във Фейсбук.
Ще се получи или не боя с праз по празни глави  и ще бъде ли събитието посетено от всичките проявили интерес вече над 7000 човека в мрежата ще разбрем скоро 🙂
Ние определено ще сме там, ако депутати потвърдят участието си.
Участниците не позволяват на боя да присъстват хора с каски.

Ето оригиналното съобщение:

Тей, начи идити на конницити у 18 часъ с по 2-3 парчета праз лука в ръка и с мноо бира , моаме се с праз лук кат за последно- като удари в слабините и в лицето , гърлото са збранени.
Ако някой умре-устаями го да умре- това е част от лукането.
Тва'й.
Нека най- тъпия победи.

Връзка към страницата:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...