Adsense-top

Фейсбук по ГЕРБ - профил, регистриран 2017-та е виновен за нещо пуснато 2011-та...

Пет профила на администратори и редактори на страницата "Национален протест срещу безобразията в България" бяха едновременно предупредени, за... едно и също съдържание. Всички те заедно са публикували нещо. Как е възможно това?
Но абсурдите едва започват с това...
Четири от тези пет профила са създадени след 2013 година, два от тях през 2017 година, но според Фейсбук всички те едновременно, са публикували тук в страницата този виц за Цветанов и шефа му през 2011 година!!!
Интересно ни е как го правят този номер да докладват всички профили, че са докладвали нещо, когато профила, който е качил този виц, дори вече няма права за Страницата?!!!
Цензурата на Троловете на Герб, не е без помощта на админите на Фейсбук - България и след като вече цяла седмица се занимават да ни докладат и блокират, ние предприехме мерки.
Сигнали с такива невъзможни неща според самите собственици на Фейсбук, вече са на бюрата им и виновните за това ще си понесат вината!
Не е възможно пет профила да се обединят в един, за да публикуват едно нещо на едно място в едно и също време в една публикация!
Това е статусът, за
който са предупредени
(следователно пуснали)
5 различни човека.
Закритото е определение
за лице, което
харесва в любовта
лица от същия пол,
в обидната версия
на определението.
Но уви според помощниците на Цв.Цв. е възможно!
Скандалът ще е международен и Огромен - Цецко, не знаеш с какво си имаш работа!
Рушиш имидж на компания за милиарди и ще си го отнесеш от тях, твоите съпартийци също!!!

Национален протест срещу безобразията в България

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...