Adsense-top

Всеки българин трябваше да даде по 2000 лв. и да спасим КТБ, като сте стиснати, на ви сега фалит...

Очевидно е, че в КТБ има огромни злоупотреби. Те вероятно са направени от собствениците на банката. Дали банката е ограбена трябва да кажат прокурорите. Създадени са били условия банката да натрупа огромни загуби. Това каза банкерът Левон Хампарцумян по БТВ. Тази банка растеше прекалено бързо.
Тези 4,2 милиарда не мога да кажа, че са взети лично от Цветан Василев, но той ги е управлявал неправилно и ги е разпилял. Според мен ще последва обявяването и в несъстоятелност и ликвидация. Проблемът в КТБ е, че кухи фирми са спрели да изплащат кредитите си. Не мисля, че някой краде банката.
За да бъде поставена банката под специален надзор, вероятно е имало информация за извършени нередности там, посочи банкерът. Според него няма да има други подобни случаи. Идеята за банкова ваканция беше безумна. Вероятно ще има наказани за този случай. Ще стане ясно и как се е стигнало до това положение, увери той. Левон Хампарцумян увери, че в БНБ работят много добри професионалисти.
"Не допускам, че не са си свършили работата. Възможно е да им е била подадена грешна информация в началото. Начинът, по който тази банка работи е в изключително противоречие с начина, по който работят останалите банки. Тази банка беше създадена изкуствено". Банкерът даде съвет на вложителите да избират внимателно банките си, така както си избират кола, жена и др.
Банката е кредитирала един тесен кръг свързани лица е парадоксално. Ако човек не може да плати и няма пари, няма какво да му вземете. В подобна ситуация част от кредитите се отписват, но бизнесмените, които имат възможност ще си платят на банката. За да спасим КТБ с публични пари ще е необходимо от всеки българин да се вземат по 2000 лева. 
Това, че депозитът расте означава, че системата работи и хората й имат доверие. Въпреки кризата с КТБ банковата система издържа и показа, че е устойчива, категоричен е Хампарцумян.

Източник: Новини.бг

8 коментара:

 1. Ако някой ми открие **арменец** който се е пенсионирал като селско-стопански труженик в някое ''ТКЗС-АПК'',....обявявам голяма *парична награда*.......мамицата им мързеливо-крадливо-грозниуродливо-НАХАЛНО БЕЗКРУПОЛНО ПЛЕМЕ !!!.....ХапУцУрян-Халваджан-Тиквиджан-Мъдурян.......малко са ви клали турчулята,,,,!!!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Бай Ганьо... Николов ...
   Късаш ли чорапите със зъби..хахаха
   И да бягаш срещу Ян Бибиян ,пак същия Ганьо ще си останеш.
   Вземи мотиката ,ама без копче и се поти да ти дойде акълеца.... хахаха

   Изтриване
 2. ''Не мисля, че някой краде банката...Проблемът в КТБ е, че кухи фирми са ***спрели да изплащат кредитите си***,,,,,че ако това не е ''пладнешки обир''....!?!?!?

  ОтговорИзтриване
 3. Абе Гарабет,ти и кайма ли слагаш в кебабчетата си...?

  ОтговорИзтриване
 4. До колкото си спомням КТБ беше удостоена с някакъв приз за най,най,а Цветан Василев награден "Банкер на годината".И така,топ айдуците си вложиха големите пари в "Най" ...Банка и капанът щракна.Сега "Най" айдуците да докажат произхода на парите си.

  ОтговорИзтриване
 5. Къде са управителите на кухите фирми? Защо не са прибрани на топло и да кажат къде са парите?

  ОтговорИзтриване
 6. Този е едно от най-гнусните обществени лица,а глупостите които плямпа са уникални. Бас хващам, че активно е участвал в ограбването на КТБ. Дано дойде нов народен съд и тоя първи да гушне китката.

  ОтговорИзтриване
 7. Все още обществеността не зачита, че „КТБ“ АД е жертва на грешна парична система.
  В книгата "Световната грешка" е представено:
  „От 1 юли 1997 г. Република България е с валутен съвет без официална защита срещу главната слабост на лева.
  Милиардите лева загуби при кризата на „Корпоративна търговска банка“ е следствие от паричната грешка.“
  http://audiobookbg.com/produkt/%d0%b8%d0%b2%d0%b0%d0%bd-%d0%bc%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%b2-%d1%81%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b3%d1%80%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b0-%d0%b0%d1%83%d0%b4%d0%b8%d0%be-%d0%ba%d0%bd/

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...