Adsense-top

Методи Андреев Разкри Истината: ГЕРБ СА КОМУНИСТИ – 2-ро Качество!

Методи Андреев явно е най-големият фен  на Антон Тодоров, а книгите му „Шайка 1“ и „Шайка 2“ са станали за Андреев настолно четиво и политическа Библия.
„Всичко написано от Тодоров в „Шайка-1 и 2″ за ГЕРБ, Борисов и хората от кръга на Вожда е истина!“ Това заяви бившият председател на Комисията по досиетата в тв. интервю през тази седмица.
„Дали абревиатурата ГЕРБ е Граждани за европейско развитие на България или Граждани за ЕврАзийско развитие на България“, запита строго и назидателно Андреев.
Според него първият мандат на ГЕРБ олицетворил надеждата на много хора за промяна. За болшинството от хората вторият мандат бил разочарование, а третият, според Методи Андреев, ще е пълна катастрофа за десните политически ценности на България.
„В предишното Народно събрание ние имахме група за натиск – Мартин Димитров, Петър Славов и аз. Успявахме да предлагахме законопроекти,  направихме много сериозна промяна в Закона за досиетата, и  Комисията стана сериозен инструмент за разкриване на миналото и на предателите. На агентите! За тази наша дейност много ни помагаше Цветан Цветан, въпреки Борисов.
Вождът обаче стоеше в сянка и често пречеше нещата да се случват. Беше разпънал чадър над някои хора и не даваше комунистическото им ДС-минало да излезе на светло. А като капак- предложи Георги Марков за шеф на Комисията по корупцията и досиетата. Припомням, че Марков е човек, който е бил обявяван три пъти за агент!
Какви изводи можем да си направим за Борисов и партийката му ГЕРБ“, запита риторично Методи Андреев. И обвини Борисов в… комунизъм!!!
„ГЕРБ и БСП са едно и също нещо, разпени се бившият депутат и добави, че разликата между двете партии е минимална. БСП били наследниците на стария комунистически елит, а гербаджиите били комунисти – Втора категория- наследници на комунистически шофьори и секретарки!!! За сметка на това обаче сега ГЕРБ поне признавали, че трябва да има закон за досиетата и борба с корупцията. Но и двете партии с еднаква сила се съпротивляват и не искат да го прилагат“, категоричен е Андреев.
В Анти-Комунистическите си конспирации МИтоди стигна и по-далеч. Битката ГЕРБ – Радев била камуфлажна, а целта на Борисов и Президента съвпадала –  България да няма натовско въоръжение, да ремонтират МИГ-овете и страната ни да се превърне в троянският кон на Русия в Европа и НАТО. А  борбите и скандалите между Бойко и Радев били за пред електората, категоричен е „ловецът на комунисти“, както с ирония го нарече народа.
Коментарът на Скандално нет:
В момента всеки сънува, бълнува и тълкува боричканията за власт у нас, както си поиска. И понеже политическата картина е пълна мъгла, зад която се спотайва задкулисието, то всеки луд може да излезе по медиите и да изкаже категоричното си и „експертно“ мнение по въпроса.
Андреев обаче не знае една проста истина: „Народ, който не умее да се сбогува с миналото си, няма бъдеще!“
Затова 28 години тъпчем на едно място.
Докато другите държави вървят напред, ние претъпкваме на място като вярваме на разни соросоидни американски пропагандатори, че комунизмът ни е виновен за всичко.
И докато има хора като Андреев и останалите му съратници, няма да отлепим дъното. И ще продължим да сме последни в ЕС по всички възможни показатели.
Ще си живеем в държава, обхваната от реваншизъм, носталгия и призраци, превърнати в плашила.
Където управляващите ще си крадат наволя, докато народът проси.
Комунизмът, освен всичко, се превърна в много удобно оправдание. За дупките по магистралите, за слънчевите изригвания и за калпавите ни политици! Ех, Андреев, лесно ти е на теб! 
Ами ние нормалните…

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...