Adsense-top

Петиция в САЩ: «Сорос да бъде обявен за терорист, а имуществото и активите му конфискувани, съгласно законите RICO и NDAA»


Около 70 хиляди американци са подписали петиция до президента на САЩ Доналд Тръмп с молба да се признае милиардерът Джордж Сорос за терорист.
Петицията е публикувана на сайта на Белия дом.
Понастоящем петицията е подписана от 70 хиляди човека, за да бъде тя разгледана от Белия дом остават още 30 хиляди подписа до 19 септември 2017 година.
В текста на петицията се казва, че «Сорос умишлено и постоянно се опитва да дестабилизира и да извършва актове на насилие срещу САЩ и неговите граждани».
Във връзка с това, както считат подписалите петицията, «федералното правителство на САЩ и Министерството на правосъдието са длъжни незабавно да обявят Сорос и неговата организация и техните членове за терористи и да изземат цялото негово лично имущество и активите в рамките на Закона за конфискация на гражданското имущество».
Сорос е американски финансист и инвеститор, когото често наричат финансов спекулант.
Той се занимава активно с политика, спонсорира различни организации в подкрепа на демокрацията по целия свят.
Неговите фондове нееднократно са обвинявани в смяна на властта в редица държави.
Само седмица преди фамозната победа на претендента на републиканците, Сорос се провикна от Световния икономически форум в Давос:
«Популярността на Тръмп ще поднесе на тепсия победата на Хилари Клинтън».
Сорос стигна и по-далеч като обвини Тръмп, че прави услуга на «Ислямска държава», като «продава» страх.
Заклинанието на корпоративния демократ не се сбъднаха и сега той се превърна в продавач на страх, като организира протести в няколко щата срещу Тръмп, които спонсорираните от него медии се опитват да превърнат в масова психоза.
Само преди няколко часа на един от протестите прокънтяха куршуми.
Което доказва, че «борецът» за човешки права е готов да гази трупове, за да постигне целта си.
Слугите на Сорос в България също усещат, че златният дъжд от любимата им фондация «Америка за България» внезапно ще спре и хранениците й изпълзяха от окопите си.
Иван Кръстев, Огнян Минчев, Евгений Дайнов громят от сутрин до вечер и цяла нощ новия избор на Америка. Защото много добре знаят, че Америка ще продължи да е световен лидер и без кухи фондации «Америка за България» и «Отворено общество», създадени да наливат милиони левове за пропаганда. 

Източник: News Front

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...