Adsense-top

Всеки, който не прати CV на Слави, не е никакъв българин. Българин, който не е готов за треньор на националния, и за министър-председател, не е българин...!

На специален мейл всеки желаещ може да прати автобиография...
Шоуменът призова всички, които се чувстват добри професионалисти в своята област и наистина искат да променят страната, да пратят подробна информация за себе си
Слави Трифонов разпространи писмо до медиите, с което обяви началото на кастинг за нови политици. Шоуменът, който вече обяви, че влиза в политиката, поиска всички, които се чувстват добри професионалисти в своята област и наистина искат да променят страната, да пратят подробна информация за себе си.
Публикуваме пълния текст на писмото на шоумена:
«Вълнува ли ви това, което се случва в България? Знаете ли че, за да се подобри начинът ни на живот, трябва да реагираме като общност, а не като отделни индивиди? Харесва ли ви това, което виждате в българските политици?
Знаете ли, че те всъщност ни представляват постоянно и нашият ангажимент да ги следим и контролираме е ежедневен, а не се изчерпва само с изборния ден? И въобще, пука ли ви за това, което се случва в България?
През всичките тези години задавах въпроса “Защо не се включиш в политиката?” на всеки свестен, талантлив и морален човек, когото срещах. И отговорът винаги, ама винаги, беше един и същ – “Политиката е мръсна работа, не искам да се занимавам с тази гнусотия”.
Колко логично и страшно. Мисля, че критерият, с който избираме хората, които ни представляват в Парламента, трябва тотално да се промени. А, освен че аз мисля така, така мислят и два милиона и половина българи, които безапелационно казаха на законен референдум, че искат мажоритарен избор.
Уважаеми българи, които сте в България и по света, вие имате историческата възможност да участвате в една безпрецедентна промяна, която да направи България прекрасно и желано място за живеене. Нормално място за нас, за децата ни, за родителите ни. Ако искате да бъде така, ако наистина искате – сега е моментът.
Ако сте добър професионалист във вашата област, ако сте образовани и наистина искате да промените страната, без да сте зависими от някого, покажете се. Изпратете ни подробна информация за себе си и контакт за обратна връзка на имейл: slavi@referendumbg.com
В крайна сметка думата „република“ идва от “res publica” и означава “общи дела”.
Защото политиката не е мръсна работа, а мръсните хора в нея я правят такава.»

Епицентър.бг

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...