Adsense-top

Никаква оставка, спираме протеста и с армия ако трябва... (коя армия?)

Най-гневни от настоящите събития около падащото правителство са от Обединените патриоти, научихме от наши доверени източници. Много ядосани били и Валери Симеонов, и Каракачанов, които за пръв път в живота си са се добутали до вицепремиери, и мислеха, че е за пълни 4 години. Дори поискаха Бойко да им подпише писмено обещание, че няма да подава оставка на своя глава.
Сега обаче над премиерската глава се събират много тъмни облаци, и най-малкото вече, което може да стори, е оставката. С нея има шанса да ни пробута още едни избори по старите правила, в които отново Цецо ще брои гласовете и ще го преизбере с административен+контролиран+ромски вот.
Ако това не стане, може да изригне абсолютна революция и да тръгнат да се осъществяват бруталните искания на протеста на 11 септември. А те са съсредоточени около пълна смяна на системата, вкл. разпускане на парламента за 2 години, разпускане на самите партии, и съставяне на някакъв тип хибридно правителство между президента, италиански прокурори и германски финансови експерти по еврофондовете. Всичко това е на границата на Конституцията, и със сигурност е тотално отвъд всякаква позната до момента политическа практика. Всички политици ще бъдат в абсолютен шах.
Симеонов и Каракачанов обаче се надяват да спасят самото правителство и да си министерстват пълен мандат. Ядосан, Валерко заплашил премиера, че ако подаде оставка сега, няма никога вече да може да разчита на коалиция с Патриотарите. Това би означавало труден кабинет в следващ парламент, защото само с психо-десните, Бойко не би могъл да има мнозинство. Т.е. заплахата е сериозна.
А Каракачанов, вече влязъл в генералската униформа, предложил да се докарат военни части близо до София, та при нужда на 11-ти, да помогнат на полицията. Разбира се, той е генерал само по лампази, защото явно още не е наясно, че Българската армия изобщо няма части, способни да воюват с протестиращи, а и не е ясно дали изобщо бойците ще тръгнат срещу народа. В този смисъл, въпросък "коя армия" е доста актуален.
Какво точно ще избере Бойко засега не е ясно. Дали се плаши повече от Симеонов, или от италианските прокурори, дето ще дойдат в Министерството на правосъдието и ще организират реални разследвания.
Междувременно народът е в пълна готовност да продължи с бунта, ако оставка няма до тогава. Припомняме, че събитието е на 11 септември от 17 ч. пред Парламента. Надсловът е "ИМА ТАКЪВ НАРОД"...

Г.Н.

18 коментара:

 1. Пред тел.и компютъра сме много силни,но на 11 сеп.ще излязат 50 човека!!!!!!!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. За съжаление сте напълно прав!!!

   Изтриване
  2. Така си мислите!....Защо ли? Много сте доволни от състоянието на нашата държава ли???

   Изтриване
 2. -МНОГО ПОРАЖЕНЦИ , БЕ..., но аз ще съм там, ПРОТИВ РАЗБОЙКЬО-вщината ПОГУБВАЩА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА И !!!

  ОтговорИзтриване
 3. Хайде де от кога чакаме тоз момент...

  ОтговорИзтриване
 4. Не искам Бойко да подава оставка преди протеста. Искам този протест да се осъществи.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. ОСТАВКА НЯМА ДА ИМА. ДОРИ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ВНИМАНИЕ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ КРЕТЕНИ.

   Изтриване
 5. Кристина Колева5 септември 2017 г., 8:56 ч.

  Аз също от кога чакам на народа да му свърши комата!Дано да не е само в интерес!Който иска да свърши царството на държавната мафия да не гледа по телевизията,а да идва!Иначе България умира!

  ОтговорИзтриване
 6. Протест на идиотите ли ще има??? Трябва да бъде смазан...

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. ИДИОТИТЕ СА ТИЯ ПРОДАЖНИЦИ И СЛАБОУМНИЯ НАРОД,ДЕТО ТОЛКОВА ГОДИНИ СИ ТРАЕ.КАТО ТЕБ НАПРИМЕР.НАРОДА ИЗМИРА ОТ ГЛАД,БОЛЕСТИ И ПРИТЕСНЕНИЯ,ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СИ ПЛАТИ СМЕТКИТЕ И ЩЕ МУ ВЗЕМАТ И ПОКРИВА НАД ГЛАВАТА.ЦИГАНИТЕ ИЗБИВАТ БЕЗЗАЩИТНИ СТАРЦИ И ДЕЦА,А ОЛИГОФРЕНИ КАТО ТЕБ СА СИ ЗАВРЕЛИ ГЛАВИТЕ У ЗАДНИЦИТЕ И НЕ ВИЖДАТ КАКВО СТАВА В ДЪРЖАВАТА

   Изтриване
 7. Стига толкова !!! Търпението се изчерпи!!!
  На 11-ти септември в 17 часа !!!
  ВСИЧКИ НА.ПЛОЩАДА !!!

  ОтговорИзтриване
 8. Ей.....тоя Гъдел нюз ей.... не спря да гъделичка и настройва хората, че да му разпространяват небивалиците ! Не ги разбирам тия, които разпространяват на страниците в профилите си ! Не схващат ли, че това никога не е казвано, че е фалшива новина, че е бъзик ???

  ОтговорИзтриване
 9. Борисов, отивай си !!!
  НАРОДЪТ НЕ ТЕ ИСКА ВЕЧЕ !!! МАХАИ СЕ !!!

  ОтговорИзтриване
 10. Всички бивши и настоящи политици в затвора !!

  ОтговорИзтриване
 11. Поредната соросоидна ( цветна ) революция.

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...