Adsense-top

Фирма на два дни ще прави клиповете за българското европредседателство

Фирма, регистрирана в Агенцията по вписванията на 12 септември 2017 г., ще прави клиповете за българското председателство на Европейския съюз.
Министерството на Лиляна Павлова дава 243 000 лв. без ДДС на „Ди Индъстри“ ООД на Димитър Гочев и новия собственик на сайта Топновини Милан Зарев, научи МИГNews.info.
Дружественият договор между едноличната фирма на Димитър Гочев „Гох продъкшънс“ и физическото лице Милан Зарев е сключен на 1 септември. Вписването й е станало на 11 дни по-късно (вчера), а днес Министерството за българското председателство на ЕС тържествено го обяви за победители в обществената поръчка. Изключително динамичните събития около „Ди индъстри“ недвусмислено показват, че Гочев и Зарев са създали фирмата именно за да получат 243-те бона от Лиляна Павлова. Можем само да гадаем дали става въпрос за очеизвадна корупция, както и колко е била „връщанката“ за видимата отвсякъде министърка за българското европредседателство.
Иначе от ведомството бодро рапортуват, че „Ди индъстри“ ще „създаде анимирано лого и разработка на визуална идентичност; четири триминутни видеа на различни теми, а към всяко едно от тях и по пет 30-секундни клипа; 18 аудиоклипа на български и английски език с продължителност по 30 секунди; 15 видео- и анимирани интернет банери. В поръчката е предвидено изпълнителят да създаде и оригинална музика за нуждите на Българското председателство. Режисьор на видеоклиповете ще бъде Димитър Гочев. Ръководител на екипа е Божидар Велинов, а автор и сценарист е Мирон Крумов.

Източник: МИГNews.info

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...