Adsense-top

Само в Абсурдистан НИЩОто има право на НЕЩОто

1. През живота си НИЩОто не е свършил работа и за една стотинка, която да допринесе някаква полза на България или на който и да било българин. НИ-КО-ГА!
2. През изминалата седмица всички “медии” се скъсаха ни се подиграват, че именно НИЩОто е получило НЕЩОто, наречено енергийна независимост, чрез инсталация от слънчеви панели.
3. НИЩОто е приятел с друго НИЩО:
4. Другото НИЩО е виновно за ограбването на всички нас с минимум ДВА МИЛИАРДА лева само по схемата АЕЦ “Белене”. Именно докато той беше премиер продажните му помияри поръчаха никому ненужното старо желязо, което уж ще се превърне в ядрени реактори. Освен това продаде едно друго старо, но ставащо желязо, беше продадено от второто НИЩО за жълти стотинки на другарите му от истинската му родина.
5. Нашето НИЩО сега словоблудства в бившата академия на БКП, губейки времето и изглаждайки мозъчните гънки на младото поколение на България.
6. Същото НИЩО е главен анал(л)изатор в любимата “медийна” група на фондация “Америка за (унищожаване на) България”. Всяка седмица словоблудства на страниците на техния ежедневник, от което НИЩО не следва, освен обезлюдяване и обедняване на населението.
7. НИЩОто НИ-КО-ГА не е отронило и една буква за престъпленията на политико-енерГЕПИйната мафия!!!
9. НИЩОТО ми е “приятел” във Фейсбук, по негово искане, от преди повече от година. Това може лесно да се забележи от смъртната присъда, която наскоро официално ми беше произнесена от Държавна сигурност:
Да продължавам ли? Разбрахте ли, за кое НИЩО става въпрос?
Когато се сетите имайте предвид, че именно по този начин се отблагодарява организираната престъпност, владееща територията, на слугите си, които са едно НИЩО.

Автор: Георги Котев

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...