Adsense-top

Красимир Каракачанов получавал огромни суми от Цветан Василев

Банкерът държал редовно около 1 милион лева в кабинета си – парите били за специални политически и други ВИП гости, научаваме от схемата, която прокуруро Иван Гешев обяви публично
Патриотът и настоящ министър на отбраната на Република България Красимир Каракачанов е получавал огромни суми от банкера Цветан Василев.
Както стана известно преди време от списъците с посетители на банката, Каракачанов е бил един от най-честите гости на Василев в кабинета му в КТБ. Следствието установило следната схема, вече публично обявена от прокурор Гешев:
Всяка сутрин Василев казвал на секретарката си, както и на няколко други свои преки подчинени, да му бъде донесена огромна сума пари в брой в кабинета му. Именно тези пари той ползвал за да раздава на избрани свои политически гости.
В официалните счетоводни документи, иззети от ТВ7 ясно се вижда, че персонално министър Каракачанов е получавал космически хонорари за консултантски услуги в телевизията. За кратко той дори водел „патриотично предаване“ по медията, но сравнително бързо се отказал. Тези факти изнесе наскоро лично Николай Бареков.
По думите на Вареков, подобни огромни хонорари са получавали още Мартин Карбовски, Люба Кулезич, както и редица политици, с чиито връзки със злополучната банка NBOX.BG тепърва детайлно ще ви запознава.
Доказаният сътрудник на ДС, настоящ вицепремиер и министър на отбраната Красимир Каракачанов дълго време е бил редовен гостенин на Василев, факт, който обяснява досегашното мълчание на Каракачанов по казуса с КТБ.
Защото, помислете и проверете, вие чували ли сте вицепремиерът да коментира активно казуса с КТБ? Няма и да го чуете.

Източник: Nbox.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...