Adsense-top

Защо Живко Суджука е в прокуратурата, а масонът Делян - не?

Това очевидно е най-важния въпрос на днешната конюнктура. И двамата са едно и също нещо. Депутати и лидери на регионална организация, които се изживяват като местни феодали.
Защо обаче Живко отиде на прокурор, а Добрев - не?
Тук е добре да уточним, че Добрев е масон, макар и от нисък клас - чирак. Доста хора в съдебната власт също са масони. Вероятно има някакви "връзки" по тази линия.
Но пък масон у нас се става сравнително лесно. Т.е. ако това е протекция, и г-н Суджуков щеше да се запише в някоя ложа.
Така въпросът се изкачва по стълбицата. И какво да видим - Делянчо е човек на силния човек в ГЕРБ - Цветан Цветанов. А Живко явно е бил безпризорен. Така при Суджуков, стане ли резил, той го отнася, вместо например тоя дето е донесъл сведението. При Добрев ще стане обратното - сигурно тоя кмет нещо е възроптал срещу феодала, и сега... самият кмет ще стане виновен...
Единственото сигурно в цялата работа е, че в разлагащата се власт, обикновено първо започват да гърмят местните величия. Т.е. ГЕРБ май си отива от историята, и наблюдаваме доближаването до края...

Г.Н.

1 коментар:

Кажете си мнението...