Adsense-top

Мутренските времена се върнаха! Мутри с бухалки нахлули в елитен столичен ресторант и почнали да налагат хората


Мутренските времена в София се завърнаха.
Двама маскирани мъже спретнаха свиреп екшън в столицата.
Те нахлули в елитния ресторант Chef’s в столичния квартал „Лозенец“ и започнали да чупят наред с бухалките, които размахвали заплашително, научи ексклузивно медията ни.
Щом приключили с вандалщината, мутрягите се впуснали към хора от ресторанта и започнали да ги налагат.
Всичко се е разиграло пред очите на втрещени чужденци, научи още БЛИЦ.
Както медията ни вече писа, извършителите са избягали в неизвестна посока щом са приключили с мутренските си изпълнения. На място гъмжи от полиция. Има и жандармерия. Лекари преглеждат пострадалите.
„Комшия, живущ в сградата под нашия ресторант около 9 часа се прибира с такси, бива нападнат от двама маскирани с бухалки и нож“.
Това разкри в ефира на bTV шеф Виктор Ангелов, главен готвач и основател на ресторант Chef’s, където вчера се разигра свиреп инцидент.
„В паниката нападнатият хуква към входа на кооперацията и по инстинкт тръгва към ресторанта, влиза в заведението през странична врата, прави кръг между масите и излиза. Атаката в ресторанта продължава, един от нападателите продължава да го гони между масите“, разказа още Ангелов.
„Господинът е добре, полиция дойде относително бързо, сега се води разследване.
Доста бързо се е разиграла сценката, и двамата нападатели са избягали“, разказа още главният готвач на столичното заведение.

Източник: БЛИЦ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...