Adsense-top

Потвърдена "фалшивата" новина: Слави започва преврат, вече търси "талантливи и морални българи"...

Слави Трифонов обяви в отворено писмо до медиите, че започва да търси "морални и квалифицирани българи", които да заместят сегашната политическа класа. Това потвърждава публикуваното само в настоящото издание за "фалшиви" новини, че Слави е забелязан 2 пъти в ресторанта на Кирил Домусчиев, и заедно готвят преврат на Бойко.

Още в началото на лятото се появи информация, че телевизионният водещ ще основе политическа партия. Повод за това беше онлайн петиция в подкрепа на инициирания от "Шоуто на Слави" референдум, когото съдът окончателно обяви за незадължителен, както и концертите на Трифонов под наслов "Има такъв народ".

В писмото си до медиите днес Слави Трифонов заявява:

„Уважаеми съотечественици, доказателствата за некадърността и неморалността на сегашната политическа класа са постоянни. За съжаление бих казал – ежедневни. Тъжна, тъжна, тъжна работа“.

„Постоянната демонстрация на некомпетентност и арогантност, от страна на политическата класа са основателен повод, а пък има три милиона и половина основателни причини, да заявя следното:

Референдумът продължава и това продължение неминуемо ще доведе до отвоюване от страна на народа на гражданските му права. Ние от инициативния комитет смятаме, че хората, които представляват държавата, родината и нас самите, не притежават нито необходимия капацитет, нито необходимите качества, нито необходимия морал за да бъдат наречени политици и държавници. Но това не означава, че няма такива българи.

И в България, и по света със сигурност има талантливи, квалифицирани и морални българи, които могат да управляват нашата страна и да ни измъкнат от тази 27-годишна каша.

И аз ви гарантирам, че ще направя всичко възможно и започвам от днес да търся такива българи. Ще ги намеря. Ще ви ги представя. И вие сами ще решите дали искате тези българи да заместят сегашната политическа класа. Защото няма такава държава, но има такъв народ“, пише още Трифонов.

През юни тв водещият се подложи на операция за смяна на ставата, поради което слезе от екрана. Тази вечер той отново ще бъде водещ на "Шоуто на Слави" по bTV.

ГН

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...