Adsense-top

Въргала: Още живеем в социализма, само сменихме ”другарю” с ”господине”

Страната ни има спешна нужда от закони. Проблемът е в тях и тяхното спазване. Единствената промяна от времето на социалистическа България до днес е, че заменихме думите ”другарю” и ”другарке” с ”господине” и ”госпожо”. Това каза в студиото на телевизия "България он ер" актьорът Владислав Карамфилов, по известен като Въргала.
"Сблъсък на интереси има там, където има много пари. Уж е налице някакъв вид капитализъм в държавата. По никакъв начин обаче не се стимулира родното производство и частния бизнес. Дори по конституция има противоречие, тъй като в нея се смята, че частното и държавното са равнопоставени вместо да бъдат конкуренти. Единственият бизнес, който пък в момента е успешен в България е този на съдия-изпълнителите", каза Влади Въргала.
Той коментира и заявката на Слави Трифонов да влезе в политиката. 
"Кастингът за политици, който шоумена оповести, че ще проведе, беше най-слабата му точка. Доста неща, които направи до момента събудиха у мен възхищение, изрече много истини, въдвори на дневен ред съществени за българина теми и проблеми, но е невъзможно да се промени каквото и да било чрез един конкурс", категоричен бе Въргала.

Източник: Frog News

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...