Adsense-top

Пеевски се скри от БОЕЦ в хотел „Берлин“

Корпулентният депутат Делян Пеевски се скри от гражданско движение „БОЕЦ“, което го потърси в сочения за негов личен дом хотел „Берлин“ в полите на Витоша. Това разкри пред Фрог Георги Георгиев от движението.
„Опитахме се да се срещнем с г-н Пеевски в неговия дом, като целта ни беше да му съобщим лично, че е номиниран за лице на българското председателство на ЕС. Както знаете, това наше предложение е входирано официално в парламента и до държавните институции. По-важната причина за тази среща обаче бе желанието ни да подадем сигнал срещу произвола на прокуратурата, описан от банкера Цветан Василев в предаването „Честно казано“ на Люба Кулезич. Там г-н Василев описа, че е бил рекетиран и притискан от прокуратурата. Тъй като у нас няма институция, в която можем да подадем сигнал срещу прокуратурата, решихме да отидем директно при нейния господар – Делян Пеевски“, разказа Георгиев.
 От БОЕЦ обаче така и не успели да се срещнат с номинирания от тях корпулентен депутат. Първоначално на рецепцията ги информирали, че Пеевски в момента не е в хотела, а след това служителка, представена като управителка на хотела заявила, че той не живее там и няма нищо общо с него. В последствие се оказало, че въпросната дама не е управител, а счетоводител на фирма.
 „Не успяхме да се срещнем с Делян Пеевски. Преди това проверихме и той не бе на работното си място в парламента, нито е изпратен командировка някъде. Желаем да получим обяснение къде е този човек, който получава заплата от българските данъкоплатци“, допълни Георгиев и изрази съжаление, че поне не е успял да се срещне с някой пълномощник на Пеевски, пък бил той и Сотир Цацаров.
Сигналът на БОЕЦ до Пеевски можете да видите ТУК и ТУК.

Източник: Frog News

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...