Adsense-top

М. Андреев пред Фрог: Борисов разпределя порциите, Доган е на заден план

Докато в края на миналата година сме предлагали законопроекти за отпадане на наказателната давност за престъпленията на комунизма , Бойко Борисов е водил тайни преговори с Георги Гергов за коалиция между ГЕРБ и БСП. ГЕРБ не са тези, за които се представят. Това каза пред Фрог нюз бившият депутат от ГЕРБ Методи Андреев. Крайно време е българското общество да разбере, че тези хора нямат нищо общо с традиционното „дясно“. Те имат единствено олигархични интереси. Те създадоха в България същата система за управление, както тази в Русия. Държавата, разбирай министър-председателя, е този, който разпределя порциите. Доган вече премина на заден план. Има 10-15 олигарха, които много добре консумират и усвояват европейски и държавни пари. Точно както в Русия, те са близки до управляващите и са много богати. 
Нашата правосъдна система е от магистрати, завършили школата в Симеоново, свързани с модела КОЙ. Те са особено чувствителни, когато се нарушават правата и интересите на този модел. За това казваме, че прокуратурата в България е частна и корпоративна. Когато става дума за човешки права, тези съдии и прокурори, с червени петолъчки в мозъците, мълчат неми като риби. Главният прокурор Сотир Цацаров е един от най-спорните прокурори на прехода като принос към правораздаването в България.
Защо България не е участвала на международната среща на правосъдните министри в Талин по темата за жертвите на комунизма , можете да прочетете в рубриката „Интервю”.

Източник: Frog News

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...