Adsense-top

Канят Борисов за кмет на Ню Йорк?!

След култовото интервю на премиера в понеделник, което наистина разтърси България, тръгнаха десетки, даже хиляди анализи по медиите, а заедно с тях и вицове.
В това отношение ТОЙ явно прилича на учителя си Тодор Живков. Сам пуска или сътворява вицове за себе си, а после брои тези, които ги разказват и досието им набъбва.
Но как да не ти набъбне досието, та направо даже и да се пръсне, когато чуваш това:
„Няма ден, няма миг, няма нощ – работим денонощно. Работим, даже много добре работим за България”. Народът си представи премиера как вече девет години няма миг покой, сън не е спал, мачле не е ритал, един тенис не е изиграл, една рибка не е уловил, да не говорим изял, и работи ли, работи…Как да не го ожалиш, как да не се преклониш пред такава всеотдайност и трудолюбие!
И накрая как да не те напуши на смях, като пред очите ти се нижат снимки – премиерът печели турнир по тенис, премиерът лови риба, премиерът вкарва гол, премиерът гол до кръста, но да не мислите, че му е лесно? През това време той мисли за България!
Оказа се, че не само за България, но и за САЩ!
„Вижте в Щатите какво става. Трепят се  непрекъснато по улиците. Страшно е… И нито една шахта  не работи, не поема вода и стават наводнения. Там не трябва да остане нито един кмет! Защото не си е  свършил работата! У нас  шахтите работят, а там не!” – заяви в национален ефир Борисов, а заключенията му отекнаха чак зад Океана.
Говори се, че американците силно са се засрамили и поне в стотина града са направили инициативни комитети, които го канят  за кмет. Даже и в Ню Йорк!
На тях вече им писнало от тези запушени шахти и търсят някой да ги отпуши. А по-добър управленец в света няма. Той е пожарникар, значи разбира от шахти. Ще ги отпуши до една и наводнения няма да има.
Той е Рамбо и ще се справи и с престъпността. По улиците няма да се трепят непрекъснато! В училища, в офиси, в университети, по маратони – също! Ще въведе железен ред с твърда ръка. А че не знае английски, е бял кахър. Ще издава заповедите си по Фейсбук!
А ако не приеме, то има идея американските кметове да идват на обучение в България, преди да застъпят на длъжност.
Борисов ще им даде малко наставления, ще сподели опит и ще се снима с тях. А те ще закачат снимката в кабинетите си и който и да било водопроводчик или престъпник я види, моментално ще си свие перките. Едните ще си отпушат шахтите, другите ще хвърлят оръжието и ще идат на църква. Или в краен случай ще се запишат в Корпуса на мира!
И американските граждани ще заживеят щастливо, досущ като българите.
Идиотски звучи, нали?
Но след подобно изявление на премиера НИ, някой може ли да напише нещо нормално?
Ние не!
Честна дума!

Източник: Skandalno.net 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...