Adsense-top

Едно време хората в България са имали Идеали, днес хората в България гордо отсичат – Идеалите не са ядат

Прочетох тия дни, че някакви хора готвели бунт и се запитах тези хорица, дали са наясно, че бунта им ще бъде бунт в чаша вода?
И преди да ме започнете с нападките е време да се замислите, кои сте и за какво се борите?
Защото ако си мислите, че последвалите ви във Фейсбук са някаква сила, жестоко се лъжете – това са онези кибиците, които се кефят, че някой изказва техните мисли на глас, но когато дойде време за бунта все ще си намерят работа някаква или ще имат ангажимент.
И в този ред на мисли, искам да ви съобщя, че всеки бунт в България ще си остане обречен за справка може да прочетете История и да се запознаете най – вече с броя на разбунтувалите се. Така че преди да обявявате бунтове, без да сте финансирали цялата операция по бунта с поне 50 милиона евро – изобщо не си мислете, че нещо ще постигнете, защото срещу вас стои една армия от около 1 милион презадоволени граждани, които се интересуват само от заплатата си от държавата в края на месеца.
Имате 2.5 милиона българи в странство за които не е много ясно за какво се бунтувате, защото според телевизиите които гледат в малкото си свободно време от изморителната работа, всичко е ок’ в България. Имате и около 200 000 служители на фирми пряко свързани с онези, които са на власт и раздават обществените поръчки – така че бунта е обречен без тези 50 милиона евро за които писах по горе.
И ако си мислите, че аз откривам сега топлата вода, то жестоко се лъжете и още по времето на Левски са се събирали златни грошове за бунт, но тогава са давали онези, които са имали, а днес за бунт пари не дава никой освен ако не му трябва властта след това, но властта не за да направи нещо за хората, а властта за да си възвърне милионите дадени за бунта и да “ усвои“ няколко пъти по толкова..
Едно време хората в България са имали Идеали, днес хората в България гордо отсичат – Идеалите не са ядат.
Е то и асфалта не се яде и инвеститорите избягаха и бунтове няма, защото бунтовете не се ядат…
Така че мили бунтовници, не се хабете да обявявате бунтове каквито и да било, политически, улични, съдебни, а се замислете откъде да намерите едни 50 милиона евро, за да ви се получат нещата, защото с пари се купува храна, а тя се яде…
Ако не вярвате може да попитате някои лидери на политически партии отишли в небитието как се правят бунтове.
Другото си е буря в чаша вода, особено когато става въпрос за всенароден бунт по Ботевски..
Който също е бил обречен и Ботев е бил наясно с това, но е тръгнал, за да даде сигнала на Русия, че времето за България и Освободителната и Война срещу Турция е дошло…След близо 500 години Робство…
Така че не бързайте да обявявате Бунтове, а се замислете какво и кой точно убедихте да ви подкрепи извън Българската действителност и тогава може и да ви се получат нещата, ако наистина милеете за хората в България.

Автор: Атанас Калев

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...