Adsense-top

Какъв протест? Държавата цъфти. Валери не може да извади купонясващите от дискотеките...

"Не народът, а мафията иска да ме свали" - това обяви Бойко Борисов ден преди протеста на 11 септември. "Държавата върви превъзходно, виждате Макрон дойде, растат заплати, пенсии, а Валери Симеонов не може да извади купонясващите от дискотеките. България процъфтява, на на мафията явно това не и харесва..." - добави премиерът пред група герберски активисти в Ловеч.
Тази теза не е нова, Бойко я вади всеки път, преди да подаде оставка. Т.е. може пък това да е признак, че е готов вече с оставката.
До сега сме я чували вече 2 пъти - винаги като му припари под дупето, той обявява себе си за държавата, и правителството за единствен крепител на народа и на добротата човешка. Отново се повтаря и тезата, че като няма правителство, "процъфтява контрабандата". Всъщност обаче правителство винаги има, а служебките изобщо не се занимават да подменят митническата администрация или полицейските служби по места. Т.е. ако изненадващо тогава контрабандата процъфти, то я правят герберските кадри.
Всъщност никакви статистики не потвърждават тези обвинения. Няма сериозни промени в контрабандата при предсрочни избори, просто защото и преди това и после, борба с контрабандата няма. Както ясно видяхме, дори съвсем близки до управляващите се занимават с трафик на хора. Боршош изпари милиони някъде. А депутати изнудват за стокови подкупи за стотици хиляди левове. Естествено, за всичко това премиерът няма никаква вина, той нищо не знае, нищо не е чул, невинен е...
Нека ви издадем обаче една тайна - от 50-те хиляди на протеста утре около 49 хиляди ще бъдат контрабандна доставка. Взехме ги на промоция от Китай, и не платихме данъците на границата. Ще сваляме Бойко с контрабанден ресурс...
Припомняме, протестът за изгонването Му, но и за промяна на цялата политическа система, е на 11.09.2017 от 17 ч. пред Парламента.

Г.Н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...