Adsense-top

Фалшивите ни безмозъчни патрЕоти, хванали се за шлифера на банкянския пладнешки айдук

Патриотарско-мафиотското ни правителство постави Русия като една от основните външнополитически заплахи за България.
Подписан е доклад от всички министри и лично от премиера Бойко Борисов!
Няма да правя анализ на фалшивите ни безмозъчни патрЕоти, хванали се за шлифера на банкянския пладнешки айдук. Те ще си получат сметката на следващите избори и не само, независимо дали отново ще се правят на шимпанзета или ще си останат обикновена полит-икономическа клиентела наблягаща на „белото“, хотелиерството и хазарта!?
Най-печален в цялата тази поредна политическа каша е изводът, че в България всички проблеми произлизат от Русия!? Руснаците ни грабят златото, цветните метали и прочее диамантени подземни богатства, а ние живеем в пълна бедност и умираме като кучета. Руснаците произвеждат оръжия и наркотици в България и ги продават на джихадистите в Сирия и региона. Руснаците поддържат бандитската съдебна мафия и престъпната политическа конюнктура. Руснаците крадат националните ни богатства.
Телефонните измамници и всякакви други бандити с вратовръзки са също руснаци. Руснаците назначават престъпници на всички ключови постове в държавата и затова ни управлява мафия!?
Да приемем, че е така. Защо тогава Борисов и пършивите му патреоти са все още управници, а не затворници? Някой евро-атлантически лидер може ли да ни обясни или само ще се оригне по навик в лицата ни по въпроса…

Николай Марков, Фейсбук

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...