Adsense-top

Цачева пак излъга! Вижте как финтира зрителите Майчицата на нацията

Няма „политически чадър” над Лазар Влайков, каза Цецка Цачева в пряк ефир.
Мъжът,  с чието оръжие беше убит собственика на заведението, в което се празнуваше  детски рожден ден в тъмна доба, няма никакви преференции.  ГЕРБ, като „принципна и честна“ партия,  е реагирала веднага, като го е изключила от редиците си.  А вчера  го е посъветвала /наредила му е/  да напусне общинския съвет на град Септември, където не беше член, а направо председател. Длъжност, която се дава за особени заслуги.
По устав един член на партията би трябвало да бъде изключен на общо събрание. В ГЕРБ обаче не базарят устава и за слива. Още като стана дума за стрелбата и докато се лансираше идеята, че 6-годишният рожденик е убиецът, Бойко Борисов заяви, че снема доверието си от Влайков и го гони от партията. Без събрания, без протокол.
Ами негова си е партията, ще прави каквото си поиска.
Цачева обаче трябваше да замазва поредния гаф на Бащицата и се изправи храбро пред телевизионния екран. Въпреки че ТОЙ не базари и нея за слива и публично обяви, че я издигнал за кандидат-президент, понеже искал да загуби изборите…При такива думи всеки нормален човек би се засегнал, че е употребен, само наша Цецка не!
Тя продължава да защитава Борисов и би го направила и с голи гърди, ако гледката нямаше да е прекалено стресираща. Затова го направи облечена.
Майката на нацията заяви без да й мигне окото, че няма грам идея за престъпното минало на Влайков. Че два пъти е съден за побой, че е мушкал човек с нож, че е дерибействал и цялото село е пропищяло от него и юмруците му..
Няма как да знаем за всеки конкретен случай във всяко едно село, кандидатите ни представят свидетелство за съдимост и неговото е  било чисто, каза Цачева. Но Влайков не е предсадател на общинския съвет на село, а на доста голям град. И тях ли не ги проверяват?
Освен това се оказа два пъти изключван от ГЕРБ. И това ли не се знае в централата? И след като е бил изключван, кой го е приемал отново и го е издигал на все по-високи постове. С тази биография, като нищо на следващите избори и депутат можеше да стане.
Ех, Цецке!
Язък, че ти дадоха министерство, в което трябва да се говори истината и само истината.
Така я извъртя по килифарски, че дори „убитият“ ти дядо от Народния съд се размърда възмутено в гроба.
А колко е просто да си кажете – да – навсякъде сме назначили наши хора, да слушат и да изпълняват и си ги държим с по няколко компромата.  Те дерибействат по места, но така държат населението в подчинение и ни осигуряват гласове. Смее ли някой да се опълчи на пистолета на Влайков и да гласува за друга партия? Още повече, че окръжният прокурор му е пръв приятел и също назначен от партията – кърмилница. С която се кърмят взаимно.
Това за дерибеите по места всеки го знае, само Цецка  -не.
Вярвате ли?
Или в очите ви за заплували вече големи бели корабчета, а на Борисов и кохортата му по цяла флотилия!
Живеем в лъжа, облъчват ни ежедневно с лъжи, управляват ни лъжци, а ние…
Ние се опитваме да ги надлъжем, за да оцелеем.
Няма как да стане.
Един трябва да си отиде.
Или управляващите, или целият народ!

Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

1 коментар:

Кажете си мнението...