Adsense-top

Драма със сайта за европредседателството ни

Поредна драма с информационния сайт за председателството ни на Съвета на ЕС през 2018 г. Министерството на председателството прекрати обществената поръчка за изработване, дизайн и техническа поддръжка на интернет сайт и мобилно приложение, предоставяне на хостинг и стрийминг.
Причината – нито един от тримата участници, които са подали документи, няма необходимия опит. Това означава, че служителите на ресорния министър Лиляна Павлова ще трябва да стартират скоро нова процедура по избор на изпълнител на обновяването на сайта на председателството.
 70 000 лв. без ДДС трябваше да струва обновяването на сайта, плюс създаването на ново мобилно приложение. Подалите документи кандидати – “Стратегма” ООД, “Агенция Дизайн БГ” ЕООД и “Информационно обслужване” АД, обаче, не отговаряли на изискванията, става ясно от доклад на комисията.
 Очаква се след прекратяването на досегашната процедура, което не е станало по вина на ресорното министерство, в следващите дни да се пристъпи към обявяването на нова процедура за обновяване на интернет-портала на българското председателство на Съвета на ЕС 2018 г.

Източник: frog news

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...