Adsense-top

Тая дето смени Паисий с Робинзон, сега уволни директора на най-успешното училище... образование по ГЕРБ...

ГЕРБ усилено съсипва образованието. Уволниха директора на СМГ, който я направи най-желаното училище изобщо в България. И вижте как го направиха. Самият директор уволни една даскалица, дето в държавна комисия гласувала СРЕЩУ СМГ и в полза на частно училище. И това след като СМГ била спечелила всички годишни конкурси и олимпиади. Човекът с право е изгонил тази дама, дето по незнайни мотиви е вдигала без обективни постигнати резултати, училищния рейтинг на частниците. То това е дори за прокурор да се провери какво я е мотивирало така, а не само за изгонване. Но човекът може да я уволни и нищо друго.
Уволнява я. Герберите намират 6-7 родители с протестърски наклонности и ги събират пред училището. Започва бурен протест срещу злия директор, на който пригласят от бТВ. А водеща героиня е шефката на инспектората - Ваня Кастрева, същата дето като зам-министър смени Паисий с Робинзон.
И днес стигаме до дисциплинарно уволнение на директора, от герберското министерство в изпълнение на волята на "родителите", представлявани от 6 човека...
СМГ съсипа частните училища, дори мутрите търсят връзки да си запишат децата там. Директорът - вън. Всеки, който пречи на частната инициатива на ГЕРБ - вън...


Добри Божилов
04.09.2017

9 коментара:

 1. Неграмотна гаднярка
  Чужда подлога .

  ОтговорИзтриване
 2. -"Робинзон Крузо е само един от авторите" -

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Ами то авторът е Даниел Дефо,Робинзон е героят....Но не в това е проблемът.Това води до пълно невежество .После се чудим защо младите хора не различават нашите национални герои,или автори и произведения.

   Изтриване
 3. Страхотна жена върши си работата

  ОтговорИзтриване
 4. Сега е ред на търговско банковата гимназия - само с връзки ли приемат, за това ли няма обявените приети балове на приетите ученици???

  ОтговорИзтриване
 5. Сега е ред на търговско банковата гимназия - само с връзки ли приемат, за това ли няма обявените приети балове на приетите ученици???

  ОтговорИзтриване
 6. Ако си мислите, че НТБГ е училище на ниво, много сериозно се заблуждавате - бележкарството и спонсорството се вихрят с пълна сила, успеваемост по симпатия!

  ОтговорИзтриване
 7. Тази персона с търбух кой го тури за министър?!
  И не се ли усеща на къде духа вятъра та чак пък заплашва с армия?И ако не ме лъже паметта точно този гайдар иска да върне задължитната военна служба.Освен,че бях и съм против сега разбирам и защо се перечеше и биеше в гърди с гръмки фрази,че днешното поколение млади момчета не стави за нищо та трябва да се върне казармата.
  Но да видим този герой с кое лице го казва и желае.
  Личният пример-трезвеник,морални ценности,принос към обществото и т.н..
  Освен че вади тумбак и е по софри после пък предизборно отиде да блокира границата с Турция и започна да трепти за казарма не го помня с нищо!
  Да излиза с тази армия от парламента 240 ли са колко ли и да видим!
  Нагледци безлични твари!
  Проклети да сте!  ОтговорИзтриване
 8. Бъдете позитивни...

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...