Adsense-top

Политиците ще бъдат арестувани, партиите разпуснати и ще има ново начало за България

Ще започна с думите на Ботев: “Те лудите, ще променят Света.“
Вече пет месеца откакто излязох от сянката на неизвестността съм подложен на блокиране във Фейсбук. И в началото го приемах на шега, не знаех, че някои хора от така наречените лабораторни партии и центрове с леви и десни наклонности са толкова обсебени от Фейсбука и словото в него, че заплащат пари на хора, за да ровят с програми в профилите на хората, за да ги блокират. Но се уверих с очите си, че това са фактите за пет месеца с два профила успях да бъда свободен да изразявам себе си във фейсбук точно 11 дена?!
Представете си сега, че това ви се случи в реалният живот и пет месеца ви държат с всякакви похвати да си мълчите, защото ги е страх от вашето слово, как ще се чувствате. Знам, че всичко е целенасочено, защото войната, която водим с всички партии е на няколко фронта и тя е за бъдещето на децата ни в България.
Затова в началото не ми дремеше, че са ме блокирали, но постоянното упражнение върху мен с цел да ти затворим устата, за да не говориш истината ми дойде в повече.
И понеже на другите фронтове всичко е ок’ и там нашите велики партийни секти нямат шанс, защото докладите, които четат едни хора в Европа за парите си са истински, не неподправени с лъжливи проценти и стъкмистики, едни лица се уплашиха.
Винаги съм работел само и единствено за България. Никога не съм искал да бъда известен да имам слава или власт. През годините работата ми ме свърза по една или друга причина с хора в Европа с влияние и решения за Европа и България, предлагаха ми много неща, но реших да бъдем гражданският коректив на всички партии в България. Събрах екип от истински родолюбиви Българи и извървяхме пътя докрай да докажем крадците на всички Еврофондове за България с факти и доказателства.
Подавахме вашите сигнали, които ни изпращахте в страницата Национален Протест срещу Безобразията в България, денонощно към онези, на които вярвахме в Европа, които повярваха в нас, не на политиците ни и сега, когато момента на възмездие за крадците дойде те се страхуват, защото гневът ще бъде стоварен със силата на закона върху тях.
Но не закона на България, а закона на Европа. Затова според тях трябва да мълча, но господа политици и преди и сега пак ще ви кажа, когато си разпуснете всички крадливи – туморни образувания наречени от вас политически партии, а от мен секти, тогава ще се спра.
Когато си покажете банковите сметки в Люксембург, Швейцария, Катар, Ливан, Андора, Кипър и т.н тогава ще спра.
Когато обясните как обрахте народа на България с отчети тип планова икономика пред ЕС тогава ще спра.
Когато кажете, защо мразите хората в България тогава ще спра.
И ако това не ви е достатъчно ще ви припомня, че за мен тайни за вас – няма. Толкова информация за делата, схемите ви и кражбите ви има изпратена от България към Европа, че даже се учудвах, кой спира процеса да дойдат ЕС прокурори и да ви ошамарят публично тук пред целият народ, уви оказа се, че ЕС не са спирали процеса на ошамарване, а разни ваши познанства с разни ЕС лидери на отделни страни.
Но предвид последните избори в Германия и разни други събития в Европа – вашият край е по – близо отколкото си мислите и няма какво да ви спаси и вече съм сигурен, че дори номера с оставките няма да ви го позволят, защото следвайки пътя на откраднатите пари – вие сте не само за съд в Хага, вие сте за заточение на безлюден остров някъде в Сибир.
И Вие го знаете, те го знаят и народа на България го знае – така че пътя за вас е един и той не минава през това да ограничавате свободата на словото на хора като мен.
Той минава през вашето арестуване и вашите присъди. През разпускането на всички партии, ново начало за България с нов модел на Управление!

Атанас Калев, Фейсбук

1 коментар:

  1. Крайно време е всички политтици да бъдат пратени на о-в Персин за да може България да започне нов живот, Призовавам всички да излязат по улиците:"Българи ние няма какво да губим" Всичко вече ни е взето хората посягат на живота защото на пожарникаря му плащат за това от никой не можем нищо да чакаме Братя българи "СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ" Да живее милата ни родина БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...