Adsense-top

ГЕРБ вдигат контра-протест от чиновници и цигани, ще бранят властта...

Не един, а два протеста ще има в понеделник. В последен опит да се спасят герберите усилено организират "спонтанен" контра-протест в защита на Бойко Борисов и "демократично избраното правителство".
Официално партията не е ангажирана, но реално това са структурите на Цветанов - същите, които фалшифицират и изборите. Протестът ще се опре основно на чиновници от държавната администрация и общините, които ще бъдат заставени да идат, както и от ромския вот, но този път с присъствие на площада. Слуховете са, че мизата за мангалитета е задминала 250 лв. на калпак.
При чиновниците ще е по-евтино, поне за ГЕРБ, защото на тях им плаща държавата и за да не си изгубят работата, не могат да откажат. Като бонус ще получат единствено 1 ден извънредна отпуска в понеделник. Т.е. време, в което им плащаме да работят, те ще ходят да бранят премиера-слънце.
Контра-протестът е до голяма степен повторение на изборните схеми на ГЕРБ, които се крепят на контролирания вот на администрацията, олигарси като Домусчиев, и циганските махали. Тези хора избират Бойко и Цецо, а после чрез властта, те ги държат в подчинение. Перпетуум-Мобиле. Теоретично този модел е неразбиваем и могат така да си управляват още 20 години.
Задаващата се в понеделник народна революция обаче явно ги е стреснала, и са решили да направят контра-протест, за да изглежда, че народът е разделен. Реално не е, защото почти всички анкети из Фейсбук дават над 90% поддръжка за анти-мутренското въстание.
Припомняме, че то е на 11 септември от 17 ч. пред Парламента...

Г.Н.

4 коментара:

 1. Ами с този техен манталитет най много за създадат безредица при протеста Е то кокъла не се изтърва толкова лесно Сега е момента да покажем ,че циганията не им е мястото по протестите

  ОтговорИзтриване
 2. 250 лева на мангал за протеста ???!
  Повече от пендията ми за цял месец
  Браво Бойко ,е за това е задължителен протеста .

  ОтговорИзтриване
 3. Сега е решаващият момент да се оттървем от тази престъпна върхушка

  ОтговорИзтриване
 4. ГЕРБави, пЕтриоти и паразитиращи край тях, ще бранят със зъби и нокти хранилката си!

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...