Adsense-top

Българи, вдигнете се, аз със САЩ воювам, вие с един Бойко не можете да се оправите...

Най-невероятната възможна подкрепа получи днес протестът на 11-ти за смяна на системата. По случай 6-ти септември, посолството на Корейската народно-демократична република изпрати до българите поздравителен адрес. В него се казва, че др.Ким се възхищава на храбростта на българите през 1885 г., които въпреки съпротивата на всички велики сили, се обединявят. "Примерът ви може да води и нас - корейците, които също сме разделени заради игрите на големите държави. И точно както и при вас - Северът е присъединил Юга, така се надявам един ден и ние да успеем", допълва другарят Ким.
След което добавя и, че с интерес следи разрастването на гражданското общество и задаващия се протест на 11 септември. Той е убеден, че народ, който е успял със Съединението, ще успее да изгони и поредния колониален губернатор в лицето на Бойко Борисов.
"Единствено смелост трябва, нищо друго. Нашият народ воюва със САЩ, и ще победим. Уверени сме, че и вие ще победите марионетката на САЩ, която ви е поробила...", завършва Ким Чен Ун.
В следващите дни предстоят нови изпитания на междуконтинентални ракети.
Протестът срещу Бойко в София е на 11 септември от 17 ч. пред Народното събрание.

Г.Н.

1 коментар:

  1. Е, тук вече вие от "гъдел" медията попреувеличихте и попрекалихте.
    То бива манипулация със стратегическа цел, ама вашето вече е забивация.

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...