Adsense-top

Невероятна схема: Слави и Домуса в съюз срещу... Бойко...

Слави Трифонов е забелязан снощи в тузарския ресторант на Кирил Домусчиев в столичния квартал "Изток". Това е място, известно като такова за интриги във властта и извън нея. Също там преди време са забелязвани всякакви политически величия, и дори Лютфи Местан, докато беше формален лидер на ДПС. Едно типично вечерно меню за 1 човек тук струва над 110 лв., по данни на сп."Бакхус" от 2013 г.
Слави е известен като изключително стиснат човек, така че вероятността да се изтапани да даде 100 лв. за вечеря, е нулева. Ще изяде същото някъде за 10-15 лв.
Това навежда на мисълта, че посещението на Дългия, вероятно е част от някакъв нов политически проект, който включва едрата олигархия. Странно е обаче, че Домуса е вътре, а той е известен като близък приятел на Бойко Борисов. Също странен е съюз между двамата, доколкото доскоро "Шоуто на Славо" редовно рушеше имиджа на олигарха от Разград.
Всъщност обаче, случващото се може и да не е нещо ново. Абсолютно същата схема преди време завъртяха предния шеф на КРИБ - Огнян Донев, и Любомир Павлов (Пъпката). Някой внуши на Донев, че може да измести Бойко и да стане премиер. А Пъпката се превърна в схематик за установяване на медийно влияние, чрез покупка на водещи издания (с парите на Донев).
Сега нищо чудно Домуса и Слави да правят същото, с малката разлика, че този път Дългия ще осигурява медийните пробиви.
Предния път опитът завърши безславно, след като се отвориха дела срещу Донев, и той бързо сви перките. Ако Бойко ще се справя пак така, сега би следвало Домуса да го отнесе.
Не е изключено обаче всичко да е и защитна реакция, защото срещу Домуса вече има атака, откъм вицепремиера Валери Симеонов. Тя може да се превърне и в сериозна серия от дела.
Злите слухове набедиха скорошния протест в София като проект на Слави. Оказа се обаче, че нищо такова няма, и шоуто не каза и 1 дума пред народа за това събитие. А един от основните пропагандатори на протеста (авторът на настоящата статия), дори бе изгонен от Фейсбук групата на Иво Сиромахов.
Слави и Домуса очевидно работят на много по-високо ниво от обикновения народ, и схематиката на смяната на властта ще е във висшата олигархия.
Народът само ще гледа, както окончателно стана ясно на протеста, който събра едва 300-400 души...

Добри Божилов
13.09.2017

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...