Adsense-top

В неделя Волен Сидеров минава под венчило - покани Бойко Борисов на сватбата си

Лидерът на "Атака" минава под венчило в неделя
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров ще става младоженец. Тази неделя той ще мине под венчилото с бившата депутатка от партията му Деница Гаджева.
Празникът ще е в емблематично заведение в центъра на София. Сред поканените са премиерът Бойко Борисов, министри, лидерите на парламентарните сили в Народното събрание, депутати и журналисти. Залата на ресторанта обаче побира само 150 души, а поканените са много повече, съобщи Дарик. Според Офнюз.бг тържеството щяло да бъде в "Къщата с часовника".
Според медийни публикации, Сидеров изчаквал синът му Волен-младши да порасне, за да може да участва в сватбеното тържество на родителите си. На 17 септември момченцето навърши 2 години.
Бъдещата булка стилна, но семпла бяла рокля за тържествения миг, младоженецът обаче щял да заложи на традиционния черен костюм с вратовръзка. 
Преди седмица Волен Сидеров раздаде в парламента лимитирана серия от партийния вестник с уводна статия, информираща в шеговит стил за предстоящата сватба. В текста, заместващ поканите за церемонията, се обясняваше и, че в този ден забраната на вицепремиера Валери Симеонов за шум отпада.
Сидеров и Гаджева са заедно от 2011 г., а през 2015-а се роди синът им. Волен Сидеров-младши ще е шафер на сватбата на майка си и баща си.
За да сключат брак, двамата трябваше да изчакат да приключи делото за развод на Сидеров с предишната му съпруга Капка Георгиева. Двамата сключиха брак на 28 октомври 2006 г. в Кърджали след дългогодишна връзка. Датата не бе случайна, съвпадна с деня за размисъл преди втория тур на президентските избори, на които Сидеров се яви срещу президента (2002 - 2012 г.) Георги Първанов.

Източник: NBox

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...