Adsense-top

В деня на протеста, Бойко пусна отвлечения, за да се занимават медиите с него...

Отвлеченият Адриан Златков е бил открит, предаде БНТ. Срещу него няма упражнено насилие. Това се случи точно в деня на протеста за изгонване на Бойко Борисов, което доведе до съмнения, че пускането е организирано от самия Бойко. Така медиите с това ще се занимават, а не с хилядите дето ще зоват за оставка. Друг съмнителен момент е твърде краткия срок на отвличането. Събирането на голяма сума пари и предаването и трудно става за 1-2 седмици. При предни отвличания освобождаването ставаше след 45-60 дни. Така всичко много прилича на постановка, чиято цел са не парите, а минутите в прайм-тайма. И Бойко, и бащата на Адриан, в миналото са част от криминалния контингент или са близо до него, така че нищо чудно отвличане изобщо да не е имало.
Бащата  - Тони Златков, съобщи пред Нова телевизия, че синът му е добре. "В добро здраве е, но има нужда от почивка", допълни бащата.
"Нямаме представа кой ни причини това. Вярвам, че извършителите ще бъдат заловени", надява се родителят на отвлеченото момче.
Той твърди, че отвличането е било с цел откуп. Не е ясно обаче дали парите са платени.
Oт пресцентъра на МВР лаконично потвърдиха новината, без да дават повече информация на този етап.
Той е бил изоставен на пътя преди Панчарево. Случайни хора, преминаващи в района, са му помогнали да се придвижи. Те вече са били разпитани.
Общото му състояние е добро.
Свързал се е с роднините си.
Все още той не е бил разпитан, но това предстои.
На място е пристигнал главният секретар на МВР.
Полицията е отцепила района, за да открие хората, които са го оставили или поне тяхната кола.
Припомняме, че 25-годишният син на бизнесмен бе отвлечен в края на август и се работеше по версии, че делата на баща му са свързани с похищението.
От МВР бяха лаконични относно разследването, тъй като животът на младия мъж бе в опасност. 
Протестът за изгонване на Бойко Борисов е днес 11 септември от 17 ч. пред Парламента...

ГН

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...