Adsense-top

Бенчо Бенчев с Ролс Ройс-а: Обиден съм! Очаквам извинение от Корнелия Нинова

Реших да си взема Ролс Ройс, защото ми омръзна да карам комбайни. Имам три комбайна, които струват повече от Ролс Ройс-а, но тях никой не ги снима. Това заяви пред Нова телевизия общинският съветник от БСП Бенчо Бенчев. Припомняме, че снимка на Ролс Ройс-а му разгневи обществото, а лидерът на социалистите Корнелия Нинова се разграничи от него.
 "Смятам, че съм дал много повече на БСП, отколкото партията на мен", коментира той и добави: "Платил съм над 10 млн. лв. данъци и не виждам нищо лошо в това да карам такава кола."
  "Аз съм последователен в политиката си, помагам на пенсионерите, давал съм лични средства", обясни Бенчо Бенчев.
 Бизнесменът каза, че изкарва парите си с честен труд и няма от какво да се страхува. "Дал съм много повече на БСП, отколкото те на мен", каза Бенчев. Той заяви, че дарява заплатата си като зам.-председател.
Той заяви още, че е обиден на Корнелия Нинова и че също се разграничава от нея.
  Припомняме, че Бенчо Бенчев влезе в общинския съвет на Бургас от Гражданската квота на БСП. „Мен ме изненадва, че опозицията не е взела негативно отношение към мен, като човек и бизнесмен, защото сигурно са запознати по-добре от Нинова, че всичко ми е чисто и прозрачно и това ме обиди. Аз стигнах до убеждението, че в тази държава, за да бъдеш уважаван и обичан, трябва да си прост, некадърен и беден”, коментира пред zonаburgas бизнесменът.
 По думите му държавата е една фирма, която трябва да се управлява от хора, които могат да управляват фирми. „Не знам какво е работила Нинова, но имаше такива хора, които управляваха държавата без да са управлявали и трима човека във фирма. Аз хората ги деля на три вида. Хора, които работят, хора, които говорят и работят и хора, които само говорят, каза Бенчев.
 "Обиден съм на Корнелия Нинова. Щом тя се разграничава от мен, значи и аз се разграничавам от тях. Очаквам извинение от нея. Тя трябва да е подготвена, когато говори с някого. Не съм се срещал с нея", заяви общинският съветник на БСП.
 В "часът на Милен Цветков"  Бенчо Бенчев каза, че хората му завиждали и затова е станал център на вниманието.
"Не съм богат. Средно богат съм. Колата ми не струва 700 000 лв., както пишат", каза Бенчев.
На въпрос на Цветков, защо точно на Съединението е решил да се вози със скъпия автомобил, той отговори, че е на 75 години и не отивало да пътува с градския транспорт. "Като гледам, вие младеете и можехте да отидете пеша, защото хората не харесват подобни демонстрации", контрира Цветков.
 Бенчев отговори, че имал здравословни проблеми, заради които му се налагало да пътува с кола. Той нямаше обяснение защо лидерката на БСП, от която е представител, се разграничи от него и заяви, че не го познава. "Много съм помагал на БСП през годините. Давал съм пари, колкото позволява законът", коментира Бенчев кариерата си. "Обичам да си купувам скъпи вещи. Ако утре беше 6-и септември, пак щях да отида с една от колите си на Съединението. Няма да съм лицемер", каза още бизнесменът.

Източник: Епицентър

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...