Adsense-top

Цецо преби стриптизьорка, тя бяга и търси помощ по бикини...

Популярната стриптизьорка и фейсбук активистка "Мис Тигрова" е била пребита днес. Това твърди самата тя в социалната мрежа! Ето цитатът й:

Тази сутрин се случи нещо ужасно. Бях брутално пребита от Цецо Боклука. Такава жестокост не бях виждала. Молех го да спре той не спря, накрая избягах от апартамента. Слязох долу по гащи, казах на един съсед да викне полиция, бях боса по бельо и пижама. Полицията дойде, качихме се обратно в апартамента и за изненада той беше там. Беше ми скрил телефоните, с единия от които бях записала клип докато ме биеше. Чувствах се в опасност след което натиснах копчето за запис. След като избягах от апартамента видеото е спряло на 15-тата минута. Повече подробности по-късно, защото в момента съм в районното и пиша жалба. Ще попитате защо ме е пребил. Докато спеше му прегледах телефона и видях, че се вижда и с други жени. От негово име изпратих съобщения на това момиче и на жена му.

Мис Тигрова не уточнява кой е "Цецо Боклука". Но в масовото съзнание, най-доближаващия се до това прозвище в България, е зам.-председателят на ПП "ГЕРБ" - Цветан Цветанов. Той обаче засега няма криминално досие, защото по всички дела срещу него бе оправдан. Така ако е той, в съда ще се ползва от статута на "чисто съдебно минало"...

ГН

3 коментара:

  1. А ти какво правеше там? Най вероятно ти си боклука, или са ти платили за това

    ОтговорИзтриване
  2. Това е лъжа. Цецо БОКЛУКА не е този политик.

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...