Adsense-top

Прощално писмо от Бойко Борисов...


Прощално от Бойко Борисов.
Искам в навечерието на протеста, който ще ме свали за пореден път, да ви съобщя, че повече няма да се кандидатирам за никакъв пост - решил съм го вече.
На вас, Ви беше известно, че аз за нищо не ставам, но благодарение на Цецо три пъти управлявах държавата е нямам изкаран мандат до края, но все пак аз не исках.
За какво да се мъча, като работата на премиер не ми е присърце, но в цялата държава няма по - добър от мене.
Направих ви магистрали, направих ви метро, направих ви паркове, направих ви фонтани. Давах милиони, за да правя църкви и музеи, дори Плиска построихме с Божо.
Това, което аз направих със Санирането, никой не го беше правил, построих и велика та стена на границата. Три папи ме галиха по главата  и докарах стотици милиони инвестиции в България.
Успях да управлявам в коалиция с всички и това доказва твърдението, че съм диалогичен човек. Защото диалога ти на мене, аз на тебе съм го научил много преди да стана политик. Всеки си мисли, че политиката е лека работа, но мислите ли че ми беше леко всеки ден да ходя да играя мачове или тенис, защото трябва да съм сред хората.
Ял съм филии с мас. Ял съм и пържоли, макар пържолите по често да ги давах на кучетата, защото това са най - добрите ми приятели.
Както и преди казах, вие сте прости и аз съм прост и затова се разбирахме.
Айде халал да са ви магистралите и метрото, аз си тръгвам и се надявам да не ми се молите да ви спасявам за пореден път от комунистите, защото те са виновни за всичко.

Бойко Борисов
10.09.2017г.

4 коментара:

 1. Вярно направили стеи много,но какво не успяхте да направите?-не успяхте да изчистите мафията от държавата,не успяхте да да получите всенародната любов.Вие работихте по макрорамката на България без достатъчно обяснения защо го правите.Историята ще ви съди след време а ние очаквахме по вече конкретни дествия за обикновените хора ,доста афери се разразиха а виновността се рамива-това го няма никъде а за границата добре ,че ни напднаха сирийцийте че да има що годе някаква граница...НЯМА безгрешни хора ,но не обвинявайте за всичко комунистите - истинските такива отдадоха живота си за свободата и независимостта на България!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Е как да изчисти мафията като той самия е мафия да не кажа че е и кръстник на мафията

   Изтриване
 2. Защо има наркомания,защо хората търсят по добър живот извън България,защо има корупция във всички области от живота,защо има парламентарна партия на верска основа,защо парламента не се съобрази със референдума на Слави Трифонов,защо има хора които се препитават от боклука ,защо здравеопазването и просветата са в пъти по лоши от преди,защо се стрелят и взривяват а виновни няма,ако има са осъдени символично или живеят в държави с които нямаме спогодба за връщането им,защо по-вечето хранителни продукти за храна са внос и въпреки забраната за генно-модифицирани храни лъскавите безвкусни домати пълнят пазарите ни а всички продукти имат 2-3 и повече срок на годност... ,защо чуждестранните товарни превозвачи при нарушения се прибират по живо по здраво все едно нищо не се е случило,защо има явна и скрита ''сива''икономика,и още много защо ерп-тата си правят каквото искат с цените заедно с ''регулатора им ''?---не, не искам да ми отговаряте на тези въпроси,просто направете така че тези въпроси да изчезнат от главата ми// не главата ми // да няма причина да задавам тези и подобни на тези въпроси-да няма да е лесно но не е невъзможно .И никоя друга държава няма ПРАВО и не бива да натрапва каквито и да е правила и закони за България -визирам отмяната на смърното наказание- рано или късно ще го върнете,нека да не се изпълнява но да го има като опция а изпълнението да е при неопровержими доказателства,ама забравих днес такива не съществуват...Хубаво е г-н БОРИСОВ че направихте магистрали и санирахте блоковете ,но по тях ще пътуват по-вече чужденци от колкото ние,защото ние не живеем, НИЕ съществуваме и както да си ''завираме главата в пясъка'' другите държави виждат какво е у нас !

  ОтговорИзтриване
 3. Нещо което не ти приляга и не ти се отдава го оставяй съсипа страната ни отвсякъде надявам се сърбина да си изпълни заканата към теб

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...