Adsense-top

Авторът на „Суджукгейт“ Живко Мартинов Проговори: МЕСАРЯТ МЕ НАТОПИ! Невинен съм!

Странна партия е ГЕРБ. Всички в нея по презумпция са невинни дори когато съгрешат. Като се започне от шефа им Борисов… и така по цялата верига!
Поредният невинно натопен младенец в партията се оказа не кой да е, а Живко Мартинов, авторът на аферата „Суджукгейт“, която за наш български срам проехтя в цяла Европа.
„Натопиха ме“, каза той по Нова телевизия и едва не се разплака театрално. „Познавам човека, който ме топна. Той ми е длъжник, разкри Мартинов в ефир, без да уточни в какво му е длъжник- в лева, евро, суджуци, или „данък – ГЕРБ“.
„Човекът, който ме окепази няма как да произведе тези четири тона суджук – фирмата му няма нито капацитета, нито пари за суровината“, продължи Мартинов защитната си тв. пледоария. „Но същият има много добри адвокати. Те са го посъветвали как да се саморазправи с мен. И факт – направи го“, каза вече бившият депутат от ГЕРБ Живко Невинният.
Явно и самият Мартинов обаче има много добри адвокати, щом проговори чак след месец за аферата, която наруши летния сън на цяла България и най-вече на Бащицата, който пък получи прякора- Боко Суджука.
„Аз много съжалявам, че във всичко това бе намесено името на Бойко Борисов, изхленчи Мартинов.  Аз толкова много го уважавам. Аз никога не съм си позволявал да споменавам името му, освен по партийни дела. Как така ще кажа: Дай четири тона суджук, защото шефът го поиска? Абсурд!
Откакто гръмна лъжеаферата със суджуците контактувам с моя съпартиец и приятел Бойко Борисов само чрез смс-и. Не смея да му се обадя. Той също не ми се обажда. Дадох си оставката, за да не злепоставям Бойко. Партията и той са ми по-мили, отколкото депутатското ми място.
Бях натопен от този производител, защото ми беше длъжник“. /Пак добре, че депутатът Мартинов не обвини месарят като таен агент на БСП!- б.а./.
„Заклевам се пред всички – един суджук не съм дал на Борисов“, удари се в гърдите Мартинов. „Човекът, който ме обвини знае, че съм близък с ГЕРБ, обаче тази си близост не съм афиширал никога“, завърши изповедта си добричлията. Близък до ГЕРБ ли?
Че откога на депутатите и едновременно на общинските председатели на партията-държава им казват така?
С това свое първо интервю обаче Мартинов – Суджука изпадна в тежки противоречия:
Врагът му месар уж бил беден, но имал пари за добри адвокати.
Врагът му го натопил на лична основа, обаче след случая ревнаха сума ти рекетирани от същия Мартинов из цял Добрич.
Натопил го само производителят на суджуци, но десетки свидетелстваха, че гербаджията-депутат дерибействал в региона и изнудвал всички да му носят дарове, предназначени уж за партията.
Борисов му е сърдит, а си контактуват писмено.
Дал си уж оставката сам, но всички медии съобщиха, че Вожът му я е поискал.
На кое да вярваме?
При толкова невинни в ГЕРБ остава да им направим паметник: В центъра на композицията- Борисов и Цецка като Статуите на честта и свободата, в краката им Десислава Анастасова и Лиляна Павлова с разголени гърди тип Жана Дарк, готови във всеки един момент да спасяват България… А встрани- месарят Живко ги завива с гирлянди от суджуци, пък до него – въздесъщият гербаджия от Септември- Влайков стреля от радост.
Паметник на наглата невинност.
А пред него, вместо гвардейци, ще караулят… мафиоти!
Да живее България!
Или поне тази част от нея, която още не е умряла. Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...