Adsense-top

Президентът РАДЕВ категорично: Политиката на Евросъюза е СБЪРКАНА! Брюксел е ЗАПЛАХА за Европа! ПРОМЯНАТА ще дойде…

По време на традиционната среща на европейските лидери в Малта, българският президент Румен Радев подчерта, че ръководството на ЕС е изпаднало в дълбока заблуда по отношение на проблемите, с които се сблъскват, както отделните държави-членки, така и Евросъюза като цяло.
Няма що годе важен въпрос, според него, като се започне от сигурността на европейските граждани и се стигне до качеството на живот и жизнения стандарт, по който Европейската комисия да е заела позиция, адекватна на интересите и стремежите на европейските народи и държави.
На хората не е гарантирана абсолютно никаква сигурност. Нещо повече.  Почти ежемесечно сме свидетели на кървави атентати в най-големите европейски градове и столици. По официални данни, а знаем, че те често прикриват голяма част от истината, няколко хиляди са вече убитите и ранените при терористични атаки в различни европейски градове.
Преди два дни, атентат в лондонското метро,  рани и обезобрази 25 души. Миналата година, адски взрив на брюкселското летище Завентем уби 21 човека и рани над 300. Серия от атаки в Париж, Берлин, Лондон и в няколко италиански града отнеха живота на стотици хора. Джихадистите ги мачкат с камиони, залагат бомби, колят ги с ножове и брадви. Това е „сигурността“ на хората в така наречения Европейски съюз.
Напоследък един от най-големите проблеми, с които се сблъскват хората, особено в Европа, е комбинираният със заплахи ултиматум на Европейската комисия, да се интегрират мигрантите от арабския свят в държавите-членки на ЕС. Унгария, Полша, Чехия, Словакия, Австрия, Италия категорично отказват да приемат каквито и да било мигранти. Защото именно те са в основата на бомбените и всякакви други атентати и покушения върху живота и здравето на хората в много европейски градове.
За да се изпълни сбърканата директива на Меркел и ЕК за „интеграция“ на мюсюлманските джихадисти, полицията в редица европейски страни, начиная с Германия, скрива многобройните случаи на побои, убийства и изнасилвания на невинни и беззащитни хора, извършени от „отмъстителите“ на Пророка.
Именно тези потресаващи факти, които говорят за съзнателно подготвяне на пълна анархия и беззаконие в доскоро мирните и спокойни европейски държави, принудиха нашият президент, защитавайки българския интерес, да се обърне с остри думи от конференцията в Малта към Брюксел. И да заяви, че цялата политика на ЕС е сбъркана от начало до край.
Според Румен Радев, политиката спрямо мигрантите трябва веднага да се ПРОМЕНИ. И то на 180 градуса. Адекватната намеса на ЕС в този случай, би означавала да се осигурят подходящи условия за живот на хората, но не в европейските страни, а в страните, откъдето те произхождат. Ако за засегнатите от войни и конфликти страни в Близкия Изток се отделят много повече средства за хуманитарна помощ и подобряване условията на живот, това ще намали рязко потока от мигранти. И естествено, джихадистите няма да преминават толкова лесно границите на европейските държави. Ако Интерпол и националните полицейски подразделения пресичат с твърда ръка всякакви опити за трафик на мигранти, това също ще спомогне за намаляване и ликвидиране на потока от мюсюлмански радикали, готови да колят и убиват в името на Пророка.
Румен Радев ясно заяви от Малта, че опитите за „интеграция“ по ЕС-овски, не само са се провалили. Те са сбъркани в самата си основа. Защото искат нещо невъзможно. Европейците да изоставят християнската си традиция и да се подчинят на чужди мюсюлмански, или производни на мюсюлманските, възгледи и обичаи.
Продължавайки нататък, президентът Радев бе категоричен, че ако Евросъюзът не спазва принципите на солидарност и взаимопомощ, ако не създаде условия за развитие на източноевропейските държави и изравняване стандарта на живот на старите и новите членове, то тогава проектът ЕС ще се разпадне. Поради простата причина, че богати и бедни страни не могат да живеят заедно в един съюз. Защото богатите винаги ще искат да експлоатират бедните. А бедните винаги ще изпитват гняв и омраза към страните, които ги ограбват.
По този начин, българският президент, солидаризирайки се с държавите от Вишеградската четворка, заяви на висок глас, че ЕС или ще се ПРОМЕНИ, или ще ИЗЧЕЗНЕ. Завинаги.

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...