Adsense-top

Уникална перверзия! Прост електорат - слаба държава

Прост електорат, слаба държава. Преди изборите се уморих да повтарям, че патриотарите са опитомени от янките и само имитират русофилия, но малцина ме чуха. Сега измаменият материал вие на умряло от новината, че български военни участват в провокационно НАТО-вско учение в Грузия. Но пропускат, че български войници са командировани на грузинско-руската граница със заповед на военния министър Каракачанов.
На последните избори за него гласуваха над 400 000 души, от които 99 процента са русофили. Същият Каракачанов е коалиционна подлога на русофоб №1 в България Валери Симеонов, който през октомври 2016 г. заяви, че само година след Освободителната руско-турска война българите съжалявали за турското робство и проклинали руския ботуш…
Уважаеми русофили, на следващите избори пак гласувайте за продажниците от Опитомени патриоти /ОП/, пак вярвайте на рублофила Сидеров и пак се кланяйте на трапезния войвода Каракачанов, обещал на НАТО да укрепва Източния фронт на пакта с български войници.
Когато глупостта е хронична, за нея няма лек.
Като стана дума за наивните русофили, ето ви новина в аванс: Организацията “Русофили”, която е организатор на събора край язовир “Копринка” на 9 септември, е поканила за оратори лидерите на Обединени патриоти и ГЕРБ. Което не е изненада, защото на последните парламентарни избори шефът на “Русофили” Малинов се мазнеше и на Борисов, и на Валери Симеонов. От русофобите по-отвратителни са само платените русофили.
Така че на 9 септември край “Копринка” ще гледаме пошло представление – накичени с Георгиевски лентички русофили ще аплодират НАТО-вски министри и депутати. И след две бири първите ще псуват НАТО и ще леят сълзи за 9 септември, а вторите ще отпрашат с мерцедесите към София, за да рушат Паметника на Съветската армия.

Източник: bultimes.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...