Adsense-top

Протестът Призова Недоволните Симпатизанти на Партиите да застанат до тях

Българи и Българки остават няколко часа до Протеста в който трябва да докажем, че все още Има Такъв Народ - Българи!
Призоваваме всички симпатизанти на партии Недоволни от решенията на своите Лидери и Партийни Елити да излязат с нас утре на Площада и да разпуснем всички Партийни образувания, които се превърнаха в Тумори!
Да ги разпуснем, за да започнем всички на чисто, защото ще е много по - хубаво дори лидерът на една политическа партия да се избира мажоритарно и да бъде контролиран, за да не се самозабравят, както сега!
Да Променим живота си Утре!
За да имат Бъдеще и следващите поколения в България!
Единни за Промяна - 11.09.2017 г., 17 ч. пред Парламента.

1 коментар:

  1. Това,на колажа горе е Жана Д,Арк, или Райна Княгиня, или бъдещият премиер Цвета Кирилова. Ако е Цвета,сложете до нея и Бойко Борисов.Те отдавна са си близки дружки, а не е лошо да сложите и надписи, като ЕС, ЕЦБ,МВФ, Световна банка.Не е лошо да покажете и успешното усвояване на парите по кухи програми и проекти на бъдещия премиер.Вие от протеста също ще бъдете обвинени и съдени, затова, че се опитвате да подведете и измамите голям брой хора от България.Не вярвам, вие да сте заблудени, защото сте прости.Вие съзнателно изпълнявате политическа поръчка срещу заплащане, или работа, далаверата е налице.

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...