Adsense-top

Марко Минити: Мюсюлманите ще се съобразят с нашите ценности, а не ние с тях, иначе са нежелани!

Мюсюлманите в Италия ще се съобразяват и ще приемат нашите ценности. Само тогава те ще могат да се приспособят към нашия начин на живот. Иначе са нежелани. Това заяви в интервя за изданието La Nazione италианският вътрешен министър Марко Минити. Италия има ценности, които никой няма право да обсъжда. Те са такива, каквито сме ги приели.
Не искам да бъда разбран неправилно. Аз съм дълбоко убеден, че степента на цивилизованост на една страна се измерва преди всичко по два показателя: отношенията между мъжа и жената и между политиката и религията, или ако искате – между държавата и църквата. Нашата политика е такава и ще бъде такава: нашите ценности трябва да бъдат възприемани на всяка цена, - категоричен е Минити.
В Италия в момента живеят около 1,8 млн мюсюлмани. Тяхното присъствие и нежелание да възприемат италианския начин на живот изостря културните различия до краен предел.
На италианските плажове тази гледка вече е обичайна...
 Този, който счита, че жената трябва да се подчинява на мъжа, а законът за държавата е законът от бога (шириата) автоматично се самоизключва от нашето правово общество. Има неоспорими ценности, и ние няма да отстъпим от тях, - заявява още вътрешният министър.
Законът ще се прилага строго, включително и отнемане на родителски права, - допълва Минити, припомняйки последния случай, когато пакистански родители остригали дъщеря си, защото прекалено много се е „евопеизирала”.
Дни преди интервюто на вътрешния министър агенция Ip Marketing обяви свое проучване, което показва, че всеки трети мюсюлманин в Италия заявява категорично, че не желае да се интегрира и че трябва да бъде уважавана неговата религия и обичаи.

Източник: Frog News

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...