Adsense-top

На 9 септември 2017 ви управлява ВНУКЪТ, чийто дядо е ИЗНАСИЛВАЛ ЖЕНИТЕ в селото, докато мъжете им са на фронта. Затова като са се върнали са го…

На 9 септември 2017 ви управлява внукът, чийто дядо е изнасилвал жените в селото, докато мъжете им са на фронта. Затова като са се върнали са го убили с камъни и колове.
После внукът ви лъже, че дядо му е убит от комунистите. А баща му после комунист, член на БКП, той синът комунист, член на БКП. Комунизмът го вкара в школата в Симеоново, иначе досега бандитите от подземния свят 100 пъти да бяха го ликвидирали.
Днес един антикомунист – генерал А.А., който навремето се е издигнал благодарение на комунизма, обясни по телевизията, че за да има борба с корупцията, този който ни управлява трябва да слезе от власт, защото самият той е корупцията.
Изобщо, кой комунист бил, пък сега е пръв антикомунст, парите правят чудеса.
Никой не казва, обаче, че корупцията е хранителната среда на капитализма. Няма корупция означава няма капитализъм, а той е тук, днес, на всеки километър и до края на света. 9 септември ще пребъде, защото това е датата на победата над фашизма.

Източник:  youcomments.com

2 коментара:

  1. Който и да е човек ,не може да одговаря за действията или бездействията на друг човек -когато нападате някой трябва да се обосновете с факти и доказателства относно въпросната личност, а ако дядо му е правил нещо незаконно и неморално е редно да представите факти ,ако е доказуемо дори и да предположим че е вярно след като нямате доказателства не пишете глупости!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...