Adsense-top

Полицаите гневни излизат на протест... Писна им заплати по 700 лв. за 16 часа на ден...

Полицаите отново излизат на протест. Причината - скандал вместо разбирателство между синдикатите и ръководството на МВР. Днес двете страни се срещнаха, за да обсъдят с колко и от кога да се увеличат заплатите. До разбирателство обаче не се стигна, дори напротив, тонът и от двете страни се повиши, а синдикалистите излязоха с решение за още протести, съобщи Нова телевизия. Още този четвъртък – 14 септември, ден преди учениците да влязат в класните стаи, полицаите ще излязат на улицата. Искането на синдикатите е заплатите на полицаите да се увеличат със задна дата от първи февруари. Според заместник-министъра Стефан Балабанов, обаче, за това ще са необходими 136 милиона лева, с които ведомството не разполага.

Източник: Актуално

2 коментара:

  1. Пълни глупоси говорят тези.Не сига че без пари се возят в обществения транспорт ,взима не малки пари за родния стандарт ами се оплакват.Какво да кажат хората който работят по голямите вериги като роби за 600 лв и нямат никакви привилегии.Да не говорим че Полицая не си копува винетка за колата гражданска и каквото се сетите.Да го спръ показва картата и заминава.Никой колега няма да му прави сечено,гарга на гарга око не вади.Стига заблуждавайте хората

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Господине,абсолютно всеки полицай прави застраховка гражданска отговорност и ГТП на своя автомобил. Винетката не е задължителна за никого, а ако те спрат и нямаш се оправяй както можеш. Винаги гледате привилегиите, които имат полицаите,а що не се запитате ваучерите за храна къде се губят? Айде да гледаме реално над нещата.

      Изтриване

Кажете си мнението...