Adsense-top

Валентин Михов: Магистралите ни са като калдъръм, спират ни топлата водата за 64 дни, това го няма никъде

Правим пътища, но с какво качество. Новите ни магистрали са калдъръми. Чакаме нов национален стадион от 27 години и все нещо пречи да се построи. Това каза пред "България он ер" Валентин Михов. Той припомни, че стадиона в Скопие е имал три-четири реда пейки, а сега там имат съоръжение, където може да играе отбор като "Манчестър Юнайтед". "Това е срамно за България, затова хората се обезверяват, защото сме много лъгани и продължават да ни лъжат", допълни той.
Михов каза, че живее в квартал "Младост" в София и си казва със съкварталците си "честита баня". "Младост" е като след война, рият, слагат тръби, къде в Европа могат да спрат топлата ти вода за 64 дни. Проверих как е на Запад, там ако спрат за час-два водата, веднага се извиняват по телевизията на хората", допълни бившият шеф на българския футбол.
"Играл съм футбол с премиера и съм му казвал, че трябва да действа като в националния отбор по футбол-да вземе най-добрите във всяка сфера. Тези хора трябва да се обединят за доброто на държавата. Ние си избираме депутатите, но те трябва да спираме дотук. Трябва да се контролира всичко в държавата- вижте пътищата, строят се, но с какво качество. същото е и със санирането, нямаме стратегия, няма наказани за безобразията", каза още Михов.

Източник: Frog News

1 коментар:

  1. Този премиер дето риташ топка е прост и страхлив - не ти ли е ясен от единия поглед! Вие около тоз боклук не виждате нищо друго - жал ми еза вас!

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...