Adsense-top

Герберският активист убил човека, приписали го на 6-годишното, след обаждане на Бойко...

Хората във Виноградец са в шок. Никой не разбира как може да бъде донесено оръжие на празненство. Шестгодишното дете няма да носи отговорност за нелепия инцидент, предава Нова телевизия.

Лазар Влайков е намушкал с нож свой съгражданин след пътен инцидент. Според някои хора в селото той е добър човек, според други - конфликтна личност.

"Бях срещу тях. Лазар Влайков извади пистолета си. Стреля седнал, дори не стана. Раздаваше оръжието си на всички на масата. Жена му и детето му събираха гилзите. Лазар в един момент както гърмеше застреля един мъж. Отиде, провери има ли пулс и веднага се обади по телефона. Оказа се, че не е било на 112. Мислим, че се е обадил на прокурора, който му е приятел. Този човек наръга 4 пъти човек с нож, тогава пак го изкара невинен. Щеше да заколи мой братовчед с бутилка, пак го изкараха невинен. Той се измъква винаги. 6-годишното дете беше отзад в градинката. Лазар Влайков си стреля с пистолета от мястото. Аз бях тук, знам, че детето беше отзад, а пистолета беше тук, в ръцете му. Преди полицията да дойде ни казва "Баща ти даде пистолета на детето. Баща ми има пушка у нас, никога не ни е давал даже да ги докоснем. Никога няма да даде оръжие на дете. Не мисля, че Лазар е искал да го убие, но се е случило", каза Деница, дъщеря на убития Наско Тонкев.


Други местни обаче твърдят, че районен прокурор не може да покрие такъв случай. По-вероятно е да се е обадил на Бойко Борисов, който е всеизвестно, че му е личен приятел. На кого е звънял, може да се провери от логовете на мобилния оператор, ако все още са запазени.

"Не! Детето не е убило съпруга ми. Това е скалъпена версия след инцидента, понеже Лазар прекалено много пъти се е сблъсквал с правосъдната система. Веднага е намерил вратичката, с която да се защити", заяви жената на починалия.

Дъщерята на загиналия каза, че е имало много шушукания и разбирания между семейството на Лазар. Дори сподели, че съпругата на Влайков си позволила да си тръгне от местопрестъплението, да се прибере и след това отново да се върне. "Какво е правила вкъщи, защо се е прибирала, при положение, че мъжа й тук застреля човек?", запита тя.


Местни активисти като въпросния герой са ключови при всеки избори за ГЕРБ, защото те осигуряват контролирания вот. Поради тази причина, не е добре да ги губят, а хлапето няма да влезе в затвора, защото не е пълнолетно. Само жертвата ще остане без да е наказан убиецът...

Източник: BNEWS, с редакции

3 коментара:

 1. Правосъдие по ГЕРБаджийски!

  ОтговорИзтриване
 2. Ако и това е вярно , тези бандити-герберасти трябва да бъдат избити до крак!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Е как да не е вярно,може ли шест годишно дете да дръпне спусъка,който е стрелял,би трябвало да знае.

   Изтриване

Кажете си мнението...