Adsense-top

За последно от ГЕРБ: 2 чушки за 18 лв., припомняме - гоним ги на 11-ти

Нека види цяла България едно обедно меню колко струва!

Така лаконично oпарена жена коментира порция чушки, която си е закупила за сумата от… 18 лева!

Тъжно, защото на фона на стандарта на обикновения българин тази цена е направо абсурдна. Няма да гадаем с какво точно са били пълни въпросните чушки, но то едва ли е злато. Или скъпоценни камъни.

По-вероятно е да е имало каймичка, оризче и някой и друг зарзават, които, както и да ги смятаме, все не можем да ги докараме до 18 лева. Че то цяло кило кайма струва повече от два пъти по-малко!

Ако подозирате и че чушките са били повечко… е, ще ви разочароваме – били са числом и словом две. На всичкото отгоре не са се отличавали и с кой знае какво кулинарно майсторство – не били особено вкусни.

Но както вече доста пъти сме успявали да се уверим, на нашенското море всичко е възможно – то не бяха такси „празен стол“, такси „желание“, такси „нищо“… Защо и да няма чушки по 18 лева?

Все пак ги хапвате на морето! Впрочем чушките са напълнени в Несебър, а жената, която работи там през лятото, просто е решила да хапне нещо непретенциозно и след като е седнала в заведение, попитала има ли „нещо готвено“? И от заведението са й предложили пълнени чушки. Жената не е питала за цената и… когато сметката й дошла, дошъл и шокът.


Припомняме, че протестът за изгонване на ГЕРБ е на 11 септември от 17 ч. пред Народното събрание.

Източник: БЛИЦ, с редакции

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...