Adsense-top

Петък, ден на майстора: Депутатите работиха 17 минути и си тръгнаха!

Депутатите изчерпаха законодателната си програма днес само за 17 минути и така не нарушиха неписаното правило- Петък, ден на майстора. От БСП се оплакаха, че парламентът не работи заради лоша организация и се пренабрегват законопроектите на опозицията. От ГЕРБ пък заявиха, че всички внесени законопроекти са разпределени по комисии.
Цялото внимание на законодателите бе насочено към Хасково и построената от ГЕРБ там шуро-баджанашка система.  Делян Добрев отговори лично на обвиненията, че е назначил роднини и приятели на ключови позиции в Хасково.
Антон Тодоров, чието настояще е в ГЕРБ,  а в миналото-при борците срещу "шайката Борисов-Цветанов" с голи гърди защити обещаната му Комисия по досиетата. Бъдещият шеф на това странно за 2017 година образование, което дърпа по 3 милиона лева от бюджета на държавата за заплати и други благинки на шепа привилегировани люде, не иска да остане на сухо, иска и той да захлеби нещо от управлението на ГЕРБ. Нали затова руча жабетата през последните месеци.
Но цялото това действие в парламента отне на родните депутати точно 17 минути. След което те се разбягаха по родните си места, за да видят как върви алъш-веришът там.

Източник: Frog News

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...