Adsense-top

15 септември: Фънда прати "паяците" край училищата...

Неописуемата наглост на ГЕРБ не подмина дори първия учебен ден. Алчни за лесна плячка "паяци" наобиколиха десетки столични училища и започнаха да вдигат наред. Вместо да гледат децата и откриването на учебната години, родители непрекъснато нервничеха и се оглеждаха за колите си.
На 15 септември съвсем закономерно по улиците става "лудница", а край училищата масово се паркира в нарушение. Просто няма друг начин. Фънда не е предвидила как да се паркира без нарушение. И мутренската им фирма вършее и вдига. Фирмата е абсолютно мутренска, парите отиват в нея, а дори не в бюджета на Столична община. От глоби и репатриране - всичко в джобовете на Бойко Борисов.
Преди години имаше подобен казус, но извън 15 септември. Тогава мутрите бяха усетили, че родители оставят колите си край училищата за по 5-10 минути - докато качат децата до класните стаи. И веднага "паяци" ги вдигаха, и 80 лв. за Бойко. Поради гневен обществен протест, това поспря. Но сега, герберите отново са се самозабравили, и започват да жънат. Нямат срам дори от празника на децата и тяхното училище...

Добри Б.
15.09.2017

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...